Česká liga mladších žáků (U13)
Bohemians 1905
0:1 (0:1)
FK Teplice
neděle 28. března 2010 12:15
Branky
5' D. Kalivoda (Teplice)
Rozhodčí
Lerch
Sestava Bohemians 1905
Dařina - Skuček, Vodrážka, Jakab, Vltavský - Trčka (58' Kocourek), Brak, Tomič (53' Malík), Štochl - Puczok (42' Kumprecht), Čapek
Sestava FK Teplice
Plachý – Vrba (Šoufek), Brandl, M. Kalivoda, Tesař – Karagavrilidis (Sanitrik), Laňka, Dvořák, Rokos (Kordule) – D. Kalivoda, Solar (Rudolf)
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Klokani neprolomili šeberovský komplex a s Teplicemi prohráli 0:1.

Vstup do utkání měli lepší Vršovičtí, když se nedlouho po začátku zápasu uvolnil Tomič a jeho střela otřela břevno teplické branky. Jen pár desítek vteřin poté využily okénka v obraně Teplice a dostaly se do vedení. Zelenobílí nehráli dobře, přesto si ještě do konce poločasu vytvořili dvě gólové šance. Čapek v souboji z očí do očí neuspěl proti brankáři a následnou dorážku vyhlavičkoval obránce hostí z prázdné brány. Poté se ke střele dostal Brak, ale tu zastavila spojnice branky. Teplice si sice žádnou šanci nevypracovaly, ale byly agresivnější a téměř každý souboj vyzněl pro ně. To platilo i v druhém dějství, s tím rozdílem, že jsme si tentokrát nevypracovali žádnou příležitost ani my. Snad jen Čapkův průnik a Brakova střela z úhlu, která zamířila těsně vedle tyče stojí za napsání. Teplice se soustředily na obrannou hru a my jsme se na zahuštěném prostoru neorientovali dobře. Utkání jsme dohrávali v křeči a Teplice zaslouženě vyhrály. Opět jsme potvrdili, že na Šeberově se nám absolutně nedaří. Těžko říct, čím to je, že v divizní i ligové sezóně jsme na okraji Prahy poztráceli tolik bodů. Ale hřiště tenhle zápas nerozhodlo. Klíčové bylo to, že Severočeši dali do utkání větší srdce než my, což nám musí být návodem pro další zápasy. Určitě nebudeme praktikovat okřídlené "házení zápasu za hlavu". Naopak, náš nedělní výkon nám v hlavách musí zůstat jako varování.

Média