Přebor mladších přípravek (U10)
Bohemians 1905
2:0 (0:0)
Viktoria Žižkov
neděle 28. března 2010 8:30
Branky
Grossmann, Apeltauer.

Sestava B1905
dt>: Zvoníček, Křivohlavý - Traore, Řehoř - Apeltauer, Musil, Novák - Žambůrek, Grossmann, Peter, Klečánek - Vakoč, Nejeschleba, Čakurda - Štěpánek, Dostál.

Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Zápas se hrál hned po noci, kdy se měnil čas, takže se aktéři zápasu vyspali o hodinu méně. Bohužel pro diváka si někteří svojí ukrácenou hodinku dospali na hřišti...

Zápas jsme začali aktivněji, hráli jsme na soupeřově brance, ale bohužel jsme nedodrželi pokyny, které jsme si před zápasem řekli. Chtěli jsme se dostávat do křídla a odtud jednoduše centrovat před branku na rozběhnuté spoluhráče. Sice jsme se do křídelních prostorů dostávali, ale první pořádný míč před branku přišel až v závěru první půle. Také z toho byl hned závar, který vyústil v naší opakovanou šanci, která nakonec otřásla břevnem soupeřovi branky.

Ve druhém poločase jsme chtěli do utkání vlétnout a rozhodnout. Byli jsme opět aktivnější než soupeř a víc jsme se snažili dostávat míč k brance. Chyběla nám ovšem kvalita v provedení. Na můj vkus bylo k vidění až příliš mnoho míčů, které jsme špatně zpracovali nebo špatně přihráli nebo ještě v tom nejhorším případě dovedli sami do auta bez ataku soupeře. I přes toto herní trápení se nám povedlo utkání rozhodnout a dát vítězný gól, kdy Žambůrek vybojoval míč mezi dvěma protihráči a předložil jej Grossmannovi, který svůj několikátý pokus v zápase konečně usměrnil do sítě. Hned vzápětí jsme dali výsledku konečnou podobu, když po přihrávce Nováka ze strany dohrál situaci před brankou Apeltauer a zvýšil na konečných 2:0.

Martin Vanko "Kvalitě zápasu jsme nepřispěli především naší nekvalitní prací s míčem a velkým množstvím prohraných soubojů. V první sedmičce se nám do hry dobře zapojila záloha, ale bohužel v útoku jsme neudrželi jediný míč a řečeno tenisovou hantýrkou, spoustou nevynucených chyb jsme darovali míče soupeři. Ve druhé sedmičce bych chtěl pochválit Ondru Nejeschleba, protože mi chvílemi přišlo, že sám odehraje 4 posty za spoluhráče, kteří snad ani nevěděli, že se hraje zápas. Stále platí a platit bude, že nastupujeme v 7 hráčích, ale bohužel při pohledu na hřišti hrají stále pouze 3. A to se musí změnit."