CUB - II.třída ml.př. (U7)
Union Žižkov
9:0 (4:0)
CU Bohemians Praha
sobota 27. března 2010 8:30
Sestava Bohemians 1905
span style="line-height: 20px;">HÁJEK Jakub, HAZUKA Jakub, HERINK Václav, HORÁK Ivo, KARABEC Adam, LUKEŠ Martin, MACH Vojtěch, ŘEČNÍK Vilém, SCHÖBL Jan, ŠÍRL Stanislav, ŠTANCL Jakub, VOTRUBA Tadeáš, VŠETEČKA Jakub.
Místo zápasu
Union Žižkov

Reporáž

Letošní druhé soutěžní utkání, jsme odehráli proti soupeři AFK Union Žižkov. Tak jako v předešlém utkání hráli naši kluci to co jim bylo řečeno v šatně a snažili se o kombinační fotbal s řadou přihrávek a presingem na míč. První poločas se nám vydařil po herní stránce, kdy jsme soupeře k ničemu nepustili a několikrát ohrozili jejich bránu, ale opět se projevila fyzická vyspělost soupeře a po několika střelách z dálky jsme odcházeli do šaten za stavu 0:4.

Do druhého poločasu jsem nastupovali se stejným záměrem jako do poločasu prvního a kluci dokázali udržet soustředěnost a herní kvalitu i v této polovině utkání. Bohužel jsme se tak moc tlačili do útočení, že jsme se pak nestačili vracet a reagovat na brejky útočících hráčů. Z toho padlo dalších 5 gólů soupeře. Konečný výsledek utkání byl 9:0, ale předvedená hra našich hráčů, byla i přes tento výsledek kvalitní, a je vidět, že se naši kluci dokáži postavit komukoliv.

Za zmínku stojí ještě nejpohlednější akce utkání, kdy jsme šli 3 na 1, Adam Karabec vyvezl míč ze středu pole, směřoval na posledního soupeřového obránce, podíval se na volně stojícího Vencu Herinka a Kubu Hazuku a posledně jmenovaného vyslal do brejku, kdy šel Kuba sám na brankáře. Bohužel měl míč na dlouhou nohu a nedokázal brankáře již obhodit a umístit míč do prázdné brány.

V konečném hodnocení utkání by bylo spravedlivé, kdyby na ukazateli našich vstřelených gólů nebyla nula. Alespoň jeden gól si naši kluci zasloužili.