Česká liga dorostu U16 (U16)
FK Teplice B
2:3 (1:1)
Bohemians 1905 B
neděle 28. března 2010 12:30
Branky
nbsp;3 min. Kraus 0:1, 20 min. 1:1, 48 min. Vobořil 1:2, 69 min. Žaloudek 1:3, 73 min. 2:3
Sestava
vořák - Vostárek, Žaloudek, Klement, Nováček - Bulíček (47.Hubínek), Kraus (30.Vobořil), Richtrmoc (58.Horáček), Rothe (51.Dufek) - Barták, Slavík
Místo zápasu
Bystřany

Reporáž

Úvod máme výborný – již ve třetí minutě byl faulován Kraus, sám se ujal zahrávání přímého kopu a ten nikým netečován skončil až v síti – 0:1. Dobře jsme kombinovali a v 9. minutě po jedné takové kombinaci Barták ze 14 metrů přestřelil. V 18. minutě aktivní Rothe samostatně prošel do vápna a po odvráceném míči Richtrmoc zdálky přestřelil. Hned vzápětí jsme inkasovali – po pěkném míči za obranu přehodil Dvořáka útočník domácích, míč se odrazil od břevna k dalšímu domácímu hráči, který zblízka nezaváhal – 1:1. Domácí poté vyrovnali i hru a do šance jsme se dostali až po půlhodině – Barták připravil loženku Rothemu a jeho ránu výtečným zákrokem gólman vytáhl na roh a dobře si počínal i vzápětí, když Bulíčkův centr zakončoval Barták. V poslední minutě půle přímý kop domácích minul naši branku.

Po půli začali určitě aktivněji Teplice, ale jedinou nebezpečnou situací byla střela nad bránu po odraženém rohovém kopu. Ráz utkání změnila 48. minuta – Slavík a Hubínek prokázali důraz a Vobořil technicky zpoza vápna do poloodkryté branky zavěsil – 1:2. Hned vzápětí Slavík prodloužil na Bartáka do samostatného nájezdu, ale po kličce brankáři Barták z úhlu pouze trefil boční sít. V 56. Richtrmoc vysunul uličkou Bartáka, který se opět střelecky neprosadil – trefil zblízka vyběhnuvšího brankáře. Po hodině hry přes 2 protihráče opět utíkal sám na bránu, ale tentokrát ho stoper dostihl a odkopl míč na roh. Za chvilku vysunul Hubínek Horáčka, jehož zpětná přihrávka byla opět odvrácena obranou. V 69. zahrával rohový kop Vobořil a zblízka z první se prosadil Žaloudek. Domácí nerezignovali a po darované standardce Žaloudkem se dostali opět na dostřel, když ostrý centr po teči skončil v naší síti – 2:3. V závěru ještě domácí 2x zahrozili, ale ve velmi bojovném zápase jsme nakonec zaslouženě získali 3 body.