Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
2:1 (1:0)
Motorlet
neděle 4. dubna 2010 12:30
Branky
38 min. Rothe 1:0, 43 min. 1:1, 54 min. Horáček 2:1
Sestava
Semerád- Malina, Egert, Klement, Dufek (41.Nováček)- Matějka, Vobořil, Zvoníček (50.Richtrmoc), Rothe (41.Bulíček)- Slánský (60.Slavík), Horáček
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

V první půlhodině se hrál velmi nezáživný fotbal bez jakéhokoliv vzruchu, jedinou výjimkou byla individuální akce Horáčka po výkopu Semeráda, když si míč připravil a bombu zpoza vápna musel vyrážet brankář na roh. Ve 34. po dlouhém centru zakončil z první placírkou Matějka a slabší střelu gólman chytil. Hned vzápětí jsme nezachytili dlouhý míč, ten se dostal k volnému hráči, který obloučkem trefil břevno a následnou dorážku hlavou akrobaticky vytáhl Semerád. Ve 38. se měnilo poprvé skóre – Slánský přistrčil Rothemu, a ten bombou prostřelil gólmana – 1:0.
Po přestávce se začalo hrát – po přihrávce Vobořila Matějka připravoval míč po vápně a nakonec vedle zakončil Slánský, vzápětí bylo vyrovnáno, když nádherná střela hostujícího hráče z 25 metrů skončila za zády bezmocného Semeráda – 1:1. V 53. po přímém kopu Vobořila absolvoval souboj s brankářem Egert a odražený míč vracel do brány Slánský, nicméně slabší střelu obrana odvrátila. Za minutu jsme už vedli – střelu volného Vobořila gólman pouze vyrazil a důrazný Horáček dotlačil míč do sítě – 2:1. Po chvilce si narazil Vobořil se Slánským, potáhl míč do vápna, ale střelu ze 14 metrů pěkným zákrokem zlikvidoval brankář, stejně jako hlavičku Nováčka po rohu. V 67. si málem srazil míč do brány po nepříjemném přímém kopu ze strany Semerád a v závěru nejprve hasil Egert požár faulem za žlutou kartu a přímý kop ze 17 metrů skončil ve zdi, následný míč ale podběhl Semerád a pouze výborný akrobatický zákrok Matějky nás odvrátil od inkasování vyrovnávací branky. V nastavení po kombinaci Vobořila s Richtrmocem zakončil vedle Matějka a pak ještě brejk Horáčka skončil pouze nepovedeným centrem do náruče brankáře.

Média