Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
1:1 (0:1)
Mladá Boleslav B
neděle 25. dubna 2010 12:30
Branky
35 min. 0:1, 44 min. Slánský 1:1
Sestava
vořák- Jasz (41.Malina), Egert, Klement (41.Kraus), Nováček- Bulíček, Richtrmoc, Řezníček, Rothe (57.Vostárek)- Zvoníček (41.Hubínek), Slánský
Místo zápasu
Chuchle

Reporáž

V úvodu kupíme chybu na chybu a již ve 4. minutě Dvořák zasahuje nohou v první šanci hostů. Neuběhly ani 2 minuty a středem obrany se Boleslav dostala do vyložené šance, naštěstí míč šel vedle. V 9. střílí vedle Rothe po akci Richtrmoce s Řezníčkem a ve 12. v poslední chvíli skočil do střely hostů Rothe. Po dlouhých minutách nudy a chyb se zaslouženě do vedení dostala Boleslav – protivník prošel přes 3 hráče, udělal kličku i Dvořákovi a zakončil do prázdné brány – 0:1. Vzápětí mohl vyrovnat Slánský, když zakončoval dlouhý centr Bulíčka, ale gólman míč chytil. V poslední minutě půle přeletěl míč Egerta a vybíhající Dvořák chytil pokus o přehození! Do druhé půle jsme vstoupili ideálně – Bulíček přistrčil Slánskému, který v pádu zamířil k tyči – 1:1. Za chvíli po individuální akci střílel z dálky vedle Rothe, v 53. se slabší střelou připomněli hosté a po hodině hry hlavičkoval po rohu nad Nováček. V 68. se do dobré palebné pozice dostal Richtrmoc, ale slabá technická střela nemohla gólmana hostů překvapit.
Celkově duel oproti minulém zápasu v Plzni nenabídl ani kvalitní hru ani dostatek zajímavých situací před brankami a remíza je asi zasloužená.

Média