Přípravná utkání (U14)
Sparta Praha B
2:1 (0:1)
Bohemians 1905 B
středa 11. srpna 2010 17:00
Branky
54. Kuchta, 70. (pen) Březina - 22. Malík
dt>Sestava 1. poločas: Dařina - Kumprecht, Skuček, Jakab, Vltavský - Trčka, Věchtík, Brak, Blecha (9. Štochl) - Puczok, Malík
Sestava 2. poločas
Koudelka - Skuček, Brak (55. Jakab), Čížek, Malík - Štochl (55. Věchtík), Tomič, Mboussa, Doležal - Kumprecht (55. Puczok), Trčka (55. Blecha)
Místo zápasu
TC Strahov

Reporáž

Podrobný komentář k utkání naleznete zde.

Trenér Petr Vanko: "Myslím si, že k vidění bylo velmi kvalitní utkání. Oba týmy střídaly pasáže, kdy byl lepší ten nebo onen a dělo se toho mnoho zajímavého. První poločas se nám herně poměrně vydařil a v nejedné pasáži jsme soupeře přehráli, bohužel jsme ze všeho vytěžili jen jednu branku. S druhým poločasem už nemohu být tolik spokojen. Ne proto, že bychom ho výsledkově nezvládli, ale proto, že nám chyběla větší kvalita a pohyb zejména v záložní řadě. Kluci v obraně nás dlouho drželi ve hře o výhru, ale protože jsme jim dlouho nedokázali pomoci, tak soupeř zápas otočil. Prohra mě samozřejmě mrzí, ale v utkání můžeme najít i mnoho pozitivního do dalších bojů. Z chyb je potřeba se poučit a pokud vše důkladně vstřebáme, tak první ostrý test v Sokolově máme šanci zvládnout."

Média