I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
4:2 (2:1)
Nejzbach Vysoké Mýto
pátek 17. září 2010 20:00
Branky
3. Kopecký (Bellada J.), 20. Junek (Kopecký), 30. a 40. Pleyer (Dlouhý, Stejskal) - 17. Vácha, 25. Lištván.
Rozhodčí
Mráz, Kaštánek.
ŽK
Formánek (VM).
Diváků
320.
Sestava Bohemians 1905: Bellada J., Franěk - Kopecký, Málek, Pleyer, Frohna, Šnídl, Bellada V., Junek, Stejskal, Dlouhý, Vodecký. Sestava Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák J., Gerčák L., Formánek, Kaňkovský, Novotný, Michalec, Unger, Lištván, Vácha, Chadima, Jelínek, Morong.
Místo zápasu
SH Jižní město

Reporáž

Až ve třetím kole jsme dokázali zvítězit a získat cenné tři body, nicméně i tak ztrácíme, díky tabulkové konstalaci, pouhý jeden bod na pátou příčku, což vyznívá mnohem lépe než úvodní slova a i tento handicap můžeme brzy vymazat, neboť ve 4.kole zajíždíme do Pardubic, které bychom velmi rádi porazili a konečně bychom se tímto dostali do stabilnější herní pohody, jakou všichni očekáváme. Zápas s Nejzbachem ovšem nebyl nijak jednoduchý...

Bohemku poslal do rychlého vedení ukázkovou křížnou ranou od pravé lajny (pravou nohou!!!) ranař Kopecký a připsal si tak v barvách Klokanů první soutěžní branku - 1:0. Chvíli poté jsme hosty pustili do přečíslení 3 na 1 a ti svou příležitost pohodlně využili ke srovnání na 1:1. Následná hra se odvíjela převážně pod oboustrannou obrannou kontrolou, ovšem když už se zdálo, že první dějství skončí smírně, rozehrál 10 vteřin před sirénou standartku Kopecký nástřelem před bránu tak šikovně, že číhající Junek jen pohodlně rozvlnil hostující síť a dal tím Bohemce důležité poločasové vedení 2:1. Ve 2.půli přibylo zajímavých situací a po jedné z nich, kdy Nejzbach zahrál vydařený signál, se zrodilo další vyrovnání, tentokráte na 2:2. V naší situaci jsme remízu brát nemohli a tudíž jsme také přitlačili na pilu. Cca v 35.min využil menší trmy-vrmy v hostujícím brankovišti do té doby nenápadný Pleyer a šťastným odrazem uvedl Bohemku do vedení 3:2, této brance předcházel náš brejk, který bravurně přes dva hráče potáhl "býk" Málek. Hosté vsadili vše na vyrovnání a nechybělo tomu opravdu mnoho, v poslední minutě přestřelili z pomyslného malého vápna tzv. tutovku a protiútok tak zákonitě znamenal rozlousknutí. Namlsaný Pleyer se prosmýkl obranou, z poza vápna napřáhl a o tyč uklidil míč do sítě - 4:2. Poté zazněl klakson a my jsme tak mohli pořádně oslavit první letošní ligové body!