Přátelská utkání (U18)
Baník Sokolov
6:4 (3:3)
Bohemians 1905 B
pátek 18. února 2011 10:15
Branky
8. min, 14. min, 22. min, 54. min, 60. min, 64. min - 32. Slánský, 35. Jiskra, 39. Barták, 83. Slánský
Sestava Bohemians 1905 B
Smrčka - Řezníček, Malina, Trýzna, Nováček - Hubínek (46' Vobořil), Žaloudek, Kraus - Jiskra, Slánský, Barták (71' Havel)
Místo zápasu
Tachov

Reporáž

V pátek nás čekal nejstarší dorost Baníku Sokolov. Začátek byl hodně vyrovnaný, ale góly dával pouze soupeř. Drželi jsme více balón, ale když jsme se přiblížili k vápnu, soupeř nás dokázal eliminovat. V hraničních ofsajdových situacích se ocital často Jiskra, který z těchto rozhodčím odpískaných přestupků dvakrát skóroval. Ke gólu jsme se dostali až z rohu, když Kraus našel na vápně volného Slánského. Za chvilku se v gólovce ocitl opět Jiskra, rozhodčí tentokrát ofsajdové postavení neodpískal a "Jenda" se pravačkou nemýlil. A ještě do poločasu srovnával Barták, který zužitkoval přihrávku Jiskry.
Ve druhé půli náš výkon stále gradoval. Jenže soupeř dneska střílel pouze góly z kategorie "jednou za život". Začali jsme zbytečně ztrácet balóny a nechali se lehce obcházet. Ale nevzdávali jsme to. Ke konci zápasu jsme začali konečně lépe zahrávat rohy a hned dvakrát za sebou nás soupeř nechal hlavičkovat osamotě z malého vápna. Jenže ani to jsme nedokázali využít. Až v závěru se po přihrávce Havla trefil Slánský. Dneska to byl hodně těžký zápas, fyzicky náročný, ale i přes výsledek jsme odvedli dobrý výkon.