Česká liga dorostu U16 (U17)
Bohemians 1905
2:3 (0:1)
FK Jablonec
sobota 2. dubna 2011 13:15
Branky
73. Artemuk, 77. Zvoníček - 15., 58. a 80+1 hosté
dt>Sestava Bohemians: Starczewski - Pospíšil (24. Jasz), Pechr, Vostárek, Dufek (52. Svozil) - Richtrmoc, Bulíček, Habrun (58. Hanek) - Matějka (70. Zvoníček), Horký, Artemuk - dále připraven Semerád
Místo zápasu
LOKO Vršovice

Reporáž

Mladší dorostenci do utkání nevstoupili ideálně, chybělo potřebné nasazení a agresivita. Jablonec mohl jít do vedení po deseti minutách, ale první velká šance skončila na tyči Bohemky. Zanedlouho ovšem Severočeši již vedli. Domácí ohrozili branku Jablonce jen párkrát. Za zmínku stojí hlavičkový pokus Bulíčka po rohovém kopu a hlavně šance Horkého, který také zkoušel zakončení hlavou, ale jeho pokus mířil pouze na brankáře hostí. Těsně před pauzou ještě reagovat Starczewski na centrovaný míč, který se snášel do branky na zadní tyč.

Do druhého poločasu vstoupilo zcela jiné domácí mužstvo, které se snažilo držet míč a Klokani svého soupeře přehrávali. Doslova až po dvaceti minutách se Jablonec dostal na polovinu Bohemky a bohužel hned z toho byla branka. Před aktéry a přihlížejícími utkání bylo ještě velké drama v závěru. Střídající Zvoníček se ukázal jako pravý žolík. Nejdříve připravil branku pro Artemuka a zanedlouho využil zaváhání hostující obrany a sám srovnal skóre. Ovšem v první a jediné minutě nastavení Bohemka neubránila rohový kop, a tak tři body nakonec putují na sever Čech.