Česká liga dorostu U16 (U17)
Hradec Králové B
0:0 (0:0)
Bohemians 1905
neděle 17. dubna 2011 12:30
ŽK
25. Kraus
Sestava Bohemians
Starczewski – Jasz, Richtrmoc, Svozil, Dufek – Kraus (50. Hanek), Bulíček, Habrun – Matějka (50. Zvoníček), Horký (50. Slavík), Artemuk (70. Rapant) – dále připraven Semerád
Místo zápasu
Slavia HK - tráva

Reporáž

Hned v prvních minutách se Klokani ujali otěží utkání a pouze bránícího soupeře zatlačili na jeho polovinu. Obraně domácích dělal velké problémy Artemuk, který dokázala několikrát prosadit v souboji jeden na jednoho. Následné centry jsme buď nedokázali usměrnit mezi tyče, nebo byly nepřesné. V další šanci se ocitl Dufek, který se pokusil z pozice krajního obránce překvapit domácí, po kombinaci prošel až před brankáře, ale jeho koncovka nebyla přesná a trefil pouze vybíhajícího strážce hradecké branky. Mezi tyčemi neskončil ani dalekonosný pokus Krause, který se opřel z voleje do míče z dobrých 25 metrů. Hradec výrazně zahrozil až těsně před pauzou, ale střílený centr nakonec jen proletěl malým vápnem do bezpečí.


Úvod druhého poločasu z Bohemáckého podhledu již tak výrazný nebyl a Starczewski se musel proti zakončení z úhlu vytáhnout zákrokem na přední tyči. Dále jsme opět uzamkli domácí na jejich polovině a snažili se je překonat po stranách. Finální přihrávka se ovšem moc nedařila. Hradec měl velikou šanci v 60. Minutě po rohovém kopu, po nepřehledné situaci mířil domácí střelec těsně mimo. Na druhé straně zkoušeli štěstí Bulíček a Zvoníček, oba mířili jen nad branku. Poslední šanci jsme sami domácím darovali, po nepřesné rozehrávce se dostali do zakončení z prvního doteku, ten však byl nepřesný. Klokani si dále udržovali herní převahu, ale ani poslední velká šance brankou neskončila. Po kombinační akci střílel Zvoníček, domácí brankář byl ale na místě a vyrážel na rohový kop.

Utkání se ovšem nehraje na držení míče, ale na branky. Trefit se do sítě nedokázalo ani jedno mužstvo, a tak má Bohemka na svém kontě další remízu, již sedmou. Tentokrát to je ale určitě ztráta dvou bodů.