Česká divize mladšího dorostu (U16)
Bohemians 1905 B
6:0 (2:0)
FC Chomutov
neděle 24. dubna 2011 12:30
branky
 5 min. Mládek 1:0, 6 min. Novotný 2:0, 43 min. Pilík 3:0, 53 min. Lukáš 4:0, 74 min. Kudrlička 5:0, 78 min. Hnilička 6:0 
dt>sestava: Janoušek- Ježdík, Rothe, Pilík, Lipan (55.Kudrlička)- Novotný, Doupovec (41.Lukáš), Hnilička- Mládek, Kracík (51.Sláma), Kučera (65.Oppolzer)
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

Chomutov patří mezi nejslabši týmy naší soutěže a potvrdil to i u nás. Již v 6. minutě jsme vedli o 2 branky - nejprve se zblízka po rohu prosadil Mládek a poté si dokonce Novotný připsal gól přímo z rohu! Chomutov zahrozil až z přímého kopupo čtvrthodině, ale Janoušek míč chytil. Ve 20. Kracík neuvěřitelně minul prázdnou branku po přihrávce Mládka, poté Doupovec vysunul Hniličku, kterému zkazil radost golman a po následném rohu Mládek zblízka nestačil dostat míč dosítě. Nejhezčí akci první půle jsme předvedli po půlhodině, když po souhře Lipana s Kracíkem úplně volný Mládek z 8 metrů trefil jen brankáře. Ještě před přestávkou se do šance prodral Kučera, opět však zasáhl brankář.Hned po pauze jsme již potřetí skórovali po rohu - tentokrát přesně hlavičkoval Pilík - 3:0. Šancí přibývalo (pěkná rána Ježdíka o kousek minula šibenici, po důrazném průniku Hniličky neskóroval zblízka Kučera a ani po následném rohu Mládek míčnepropasíroval za záda brankáře - to se podařilo až po krásné souhře Pilíka,Mládka a zakončujícího Lukáše - 4:0. Následovaly nevyužite šance Novotného a Hniličky a na druhé straně předvedl velmi pěkný signál z přímého kopu Chomutov,radost mu ale zkazil Janoušek. Pět minut před koncem přiťukl Lukáš Kudrličkovi,který křížnou střelou nedal brankáři šanci a minutu před koncem se branky zaslouženě dočkal i Hnilička, jenž po přihrávce Mládka postupoval sám na bránu a s přehledem stanovil konečnou podobu skóre na 6:0.

 

Média