Česká liga starších žáků (U14)
Rokycany
1:9 (1:4)
Bohemians 1905 B
sobota 20. srpna 2011 11:45

/p>
Branky: 
10. (Fric), 13. (Hanzl), 20. (Hašek) a 45. z penalty (Vrána), 32.(Garagič), 36. (Vaníček), 66. (Begič) a 68. z penalty (Hašek), 57. (Kulhánek)
Sestava:
  Gruncl – Buneš, Grábner (36. Bína), Panýrek, Křivka (36.Přibyl) – Hanzl (36. Chaluš), Garagič (36.Vaníček), Fric (36. Begič) – Vrána (47. Kulhánek), Hašek, Ducháček (36. Bouguetouta)

 

Místo zápasu
Rokycany

Reporáž

Očima trenéra Pavla Richtrmoc: Do utkání jsmevstoupili velmi nekoncentrované (po kolikáté už?). Ač hráči byli upozorňovánina plnou koncentraci a rychlé napadání, tak prvních 10 minut to vypadalo, že seslova minula účinkem. Postupem času se ale hra zlepšila díky rychlejší apřesnější kombinaci. Škoda jen, že na velmi pěkně upraveném a velkém hřištijsme nevyužívali více křídelních prostorů, které byly zcela volné. V druhémpoločase už soupeř zcela odpadl jak fyzicky, tak psychicky (neustálé diskuze srozhodčím).Podali jsme vcelku slušný kolektivní výkon, a když se k tomu přidala přesná střeleckánadstavba hráčů Vrány a Haška (oba čtyři branky), tak jsme odjížděli z Rokycanv celku spokojeni. Je samozřejmě stále co zlepšovat, hlavně finální přihrávkyby měly být časovány dříve i přesněji a také v době držení míče musí býtautomaticky více pohybu a rozšíření hřiště a prostoru.