Česká liga mladších žáků (U12)
FK Příbram
4:10 (2:2)
Bohemians 1905
neděle 9. října 2011 15:45
Branky
Jaroš 3x, Koubek 2x, Fejtek 2x, Hruška, Lupač, Vavruška
dt>Sestava: 
div>
Moravec,Šivec-Průša,Osmančík,P.Vala,Vostárek-D.Vala,Lupač,Zeman,Fejtek,Kuchař,Hruška-Jaroš,Vavruška,Koubek,Hájek-Lanc,Sochor,Breburda
Místo zápasu
Příbram

Reporáž

V očekávaném souboji oprvní místo nás hráči Příbrami hostili na hlavním stadionu, což bylo velice milé překvapení. Ač jsme měli v zápase velice slibný úvod, na obou polovinách jsme shodně prohrávali 1:0, ale do poločasu jsme skore vyrovnali a do šaten se šlo za stavu 1:1 na obou hřištích. Náš výkon byl od počátku utkání velice trpělivý a soustředěný, a proti houževnatému a důraznému soupeři jsme si vytvořili několik brankových příležitostí ale bohužel zůstali neproměněny. Do druhého poločasu jsme šli s janým cílem a to pokračovat v naší trpělivé hře, držet soupeře na jeho vlastní polovině a proměnit šance na vstřelení gólu. To se nám podařilo po všech stánkách a druhou půli jsme jasně ovládli a díky tomu byl výsledek 4:1 v náš prospěch na obou hřištích.

K utkání přistoupili všichni hráči velice svědomitě a soustředěně, a to nám pomohlo k předvedení jednoho z nejlepších výkonů a následně přesvědčivému vítězství.