Přípravná utkání (Bohemians Praha 1905)
Bohemians Praha 1905
3:0 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
sobota 15. února 2014 13:00
Branky
23. Bartek (Kuklys), 32. Bartek (Kuklys), 76. Hora (Vaitkunas).
Rozhodčí
Koval - Tereba, Trska.
ŽK
41. Mareš (Žižkov).
Diváků
800.
Bohemians Praha 1905
nbsp;Berkovec - Pauschek (46. Kalina), Brabec (63. Krch), Šmíd, Vaitkunas - Hora, Jindřišek (63. Jeremenko), Kuklys (63. Nerad), Rada (85. Růžička), Bartek - Lietava (63. Klavík).
FK Viktoria Žižkov
Holý - Houžvička (46. Štochl), Ševinský, Podrazký (63. Karaďuz), Bartošák (77. Dressler) - Hůrka (46. Vukadinovič) , Mareš (63. Šimeček), Súkenník (77. Folprecht), Šťastný (46. Procházka) - Bazal (70. Hadaščok), Voltr (70. Škoda).
Místo zápasu
Ďolíček

Online

90.
Je konec, Bohemka zvítězila v generálce 3:0 a nyní se může upínat k prvnímu mistrovskému zápasu v Příbrami.
87.
A už to mohlo být 4:0! Nerad si přiklepl s Horou, vřítil se do vápna jako velká voda, ale míč rozvlnil síť jen zvenčí.
77.
Hosté opět střídají. Po brance Hory jsou na hřišti dva noví hráči.
76.
Hora přidává třetí branku! Vaitkunas hledal Klavíka, ale toho odstavil obránce hostí, tak si litevský obránce vybral úplně volného Horu na levém křídle, jeho přehození vyběhnuvšího Holého nemělo chybu.
63.
Střídání na obou stranách. Klokani provedli čtyři změny, Viktoriáni tři.
59.
Klokani dominují. Po několika náznacích Lietavi, Rady nebo Jindřiška hosté horko těžko opouštějí vlastní polovinu.
54.
Zatímco hrstka fanoušků hostí na tribuně C vytvářela kulisu skotských blat, Klokani mohli odskočit na třígólový rozdíl. Bártkův centr ale Kuklys hlavičkou usměrnil jen pár centimetrů od pravé tyče.
52.
Voltr protáhl Berkovce křižnou střelou z hranice vápna.
46.
Klokani provedli jednu změnu. Nastoupil Kalina místo Pauscheka a prohodil si místo s Vaitkunasem. Hosté vystřídali tři hráče.
46.
Začala druhá půle.
45.
Poločas. Ačkoliv Klokani měli pomalejší start, přibližně od 15. minuty převzali otěže zápasu a zatím je to jasná partie.
44.
Odrážený míč z rohového kopu poslal Hora do horních pozic.
39.
Žižkov mohl odpovědět Voltrem, ale Brabec prostrčení od Súkenníka na poslední chvíli vystihl. Z následného rohu nic hosté nevytěžili.
32.
Druhá branka pro Barťase! Tentokrát na to šel více technicky a po přiťuknutí od Kuklyse skvělým obstřelem k pravé tyči navýšil náskok již na dva góly. Akci předcházel samostatný únik pozdějšího střelce, když se blýskl předskočením Brabec a skvělým pasem Rada, ovšem napoprvé Holého nepřekonal.
23.
Bartek dává gól! Po přízemním centru Vaitkunase se k míči dostal Kuklys, ale nedokázal zakončit. U odraženého míče byl první Bartek, doslova "prorval" míč přes obránce a v pádu bodlem prostřelil Holého.
19.
Z podobné situace zahrával trestný kop hostující Podrazký, ale výsledek byl stejný jako v případě pokusu Rady.
13.
Prvním dotykem si Hora na hranici vápna vytvořil dobrou pozici, byl však nedovoleně zastaven. Přímý kop z pravé strany zahrál Rada vysoko nad.
11.
První šance Klokanů. Vaitkunas našel centrem Horu, ten ale z dobré pozice mířil hlavou těsně nad.
10.
Utkání začalo z obou stran opatrně, více ze hry měli zatím Viktoriáni, ale ani jedna střela se neujmula.
1.
Zápas právě začal.
Dobré sobotní odpoledne, zdravíme Vás z Ďolíčku, kde za pár minut začne poslední přípravné utkání před startem jarní části Gambrinus ligy. Proti sobě nastoupí dva pražské celky. Zatímco Klokani se po podzimu nachází ve spodku prvoligové tabulky, hostující Žižkov přezimoval ve Fotbalové národní lize v klidném středu.

Média