Česká liga žáků U12 (U12)
Bohemians Praha 1905
15:5 (5:4)
FC Rokycany
neděle 21. září 2014 16:15
sestavy a statistiky: 1. tým - 11:2(1:2) - Borka, Bárta 4+0, Broda 0+2, Jonscher 0+2, Lízálek, Muška 4+2, Navrátil, Šimunič 2+3, Těšínský 1+1, Valenta
2. tým - 43(42) -
šetečka + ročník 2004
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

Ve čtvrtém podzimním kole k nám na Lokádu přijel tým Rokycan. Naše mužstvo bylo opět rozděleno a jeden tým hrál utkání za starší ročník 2002 (info u jejich kategorie).
Jak je vidět na výsledku, soupeř měl tým rozdělen na "silnější a slabší ", přičemž ve "slabší půlce" měl tři, nebo čtyři hráče ročníku 2004. V prvním poločase jsme tedy nastoupily proti silnější polovině a Rokycany s námi bez problémů vydrželi běhat od začátku do konce. Byli jsme sice více na míči a soupeř zlobil, jak už to v těchto zápasech bývá,  z brejků, my jsme si však nedokázali s jeho obětavou obranou poradit. Obecně na tyto soupeře platí rychlá hra po stranách a míč rychle z nohy na nohu, my jsme ale především ve středu hřiště těžkopádně rozehrávali do stran a to většinou ještě na více dotyků a soupeř nám bez problému hřiště takzvaně zavřel. Klukům nelze upřít snahu, ale i když už jsme míč dostali rychleji do stran, stejně nám pořád chyběl krok a soupeř stačil naší snahu neustále přerušovat. A jelikož brankář dnes neměl svůj den, byla z toho celkem zbytečná poločasová porážka. Druhou půli se to i díky přeskupení řad zlepšilo, ale je třeba si přiznat, že hosté už na hřišti neměli potřebnou kvalitu.