Česká liga dorostu U17 (U16)
FK Admira Praha
3:5 (2:3)
Bohemians Praha 1905 B
neděle 5. listopadu 2017 12:15
Branky
19. Jung, 40. Matějka, 48. Drescher - 12. Sochor (Coňk), 15. Sochor (Novák), 21. Sochor (Vacek), 53. Sochor, 62. Novák (Havránek)
Bohemians Praha 1905 B
Matějka – Coňk, Vacek, Kadlec, Spizzirri – Švestka, Koutský – Sochor (72. Vott), Novák (72.Kankara), Hollmotz (58. Havránek) – Keller
Místo zápasu
Admira UMT

Reporáž

Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:

"V dalším mistrovském utkání jsme zavítali na půdu pražské Admiry. Utkání naplnilo naše očekávání, hrálo se na rozměrově menším hřišti, tudíž bylo málo místa na kombinaci a o to více osobních soubojů. Utkání bylo též plno standardních situací, které hrály důležitou roli. V úvodu utkání jsme byli lepším týmem a šli jsme zaslouženě do vedení, když se po přihrávce Coňka prosadil křižnou střelou na vzdálenější tyč Sochor. O pár minut později se tentýž hráč radoval opět, když dorazil do sítě přímý kop Nováka. Domácí během chvíle snížili z pokutového kopu. Záhy jsme se však opět dostali do dvoubrankového vedení, slovo si vzal opět Sochor a během deseti minut dokonal hattrick, asistenci si připsal Novák. Na konci první půle domácí snížili, když velmi dobře vyřešili protiútok po naší standardní situaci. Na začátku druhé půle Admira dokonce vyrovnala, chybu obrany využil domácí útočník technickou střelou ke vzdálenější tyči. Avšak na druhé straně brzy zaúřadoval opět Sochor, tentokrát se trefil hlavou a navrátil nám vedení. Dvacet minut před koncem se po kombinaci s Havránkem prosadil perfektní střelou Novák a definitivně tak zlomil odpor domácích. Hráči si za předvedený plně koncentrovaný výkon zaslouží pochvalu."