Detail uživatele diskuzního fóra - rio napo

Datum prvního příspěvku
26.06.2020
Celkový počet příspěvků
1198
Podle diskuzních fór
Fórum Poč. příspěvků
Fotbal - Bohemians 1139
Tlachy a kecy 59
Použité IP adresy za poslední měsíc
Maskovaná IP Poč. příspěvků z IP Z této IP také píše
kB0FhYSu 1146
UGavDhGU 8
Z8OJbKYv 7
5SE8MHrw 3
7b7oewPn 3
+c+NnFVj 3
pgGQ4EnB 2
0DQ83kbc 2
iJZNo4TD 2
t/rmJzb/ 2
tBQilbro 1
iulED6KQ 1
gPbx7KIa 1
Sy9jePRu 1
Sbr/Zuz3 1
1J1iTy2G 1
krnLh7ey 1
K+jGy6cX 1
/DQgXsy7 1
mWFtYvDU 1
/y8GbsHP 1
kU6wUVPC 1
HuJB7g0y 1
UuhL/CGa 1
Uo+/eBqW 1
qH0/5l/9 1
0Y14AUfI 1
Y8fBO+yC 1
DqT5q+xG 1
7a78Ixc+ 1

JohnZ napsal:

Strašně se omlouvám Zlínu,že už jsem ho tady pohřbil.Koukám,že když vyhrajou v Peltově,tak mají šanci na baráž.Pak se rozhodne mezi Karvinou a ČB.Šance malá ale ještě žijou.Člověk se musí pořádně podívat než něco napíše. 

Jsem na tom stejně. Já v euforii už viděl tu Příbram dole. 

Borek1 napsal:

Co tady všichni blázníte? Vždyť máme opravdu jen smůlu v koncovce. Jako celou sezónu. Zlín dnes hraje o všechno a my o nic. To je prostě fakt a kdo hrál fotbal, tak ví, že motivace ...

Trochu si dovolím s tebou nesouhlasit. A sice:  napsat, že máme smůlu v koncovce? To si děláš ... Neschopnost, neumění, dřeváctví, kopyta. Tak bych to definoval já. Dneska se tomu říká kulantně nekvalita. Uvědom si, že ti kluci nedělají nic jiného, jsou nebo by měli být profesionály (myšleno v dobrém slova smyslu) a svádět to na smůlu je alibismus. Já když se dívám před zápasem na rozcvičení (nechtěl bych to raději vidět na tréninku), tak ta zakončení ve většině případů jdou někam nad ochranou síť. A jen se tomu max zasmějí. To přece musí být jako když jedeš autem. Taky nepřemýšlíš na co šlapat pravou a levou nohou. Tam musí být automatismy. A ty oni jednoznačně nemají. Je to jen prásk směr branka. Nic cíleného, nic mířeného. Ty myslíš, že vysmívaný Harry Kane končí na tréninku okamžitě jak to trenér odpíská? Ale abych nechodil daleko. Určitě znáš příběh Šulcíka z Plzně. Ten je totiž výmluvný. Dřina, trénink, práce s hlavou.   

CarlUweSteeb napsal:

Cim min celku v lize(jak prvni ci druhe) tak budou souteze naopak kvalitnejsi.Nebude se tam prochazet tolik lemplu. Francouzi z ekonomickeho hlediska zestihlili loni prvni ligu a druhou maji v planu letos.

Bez ohledu na to, jaký by to mělo dopad na Bohemku, si nejsem jistý, jestli by se nemělo postupovat opačně. Pokud a dokud jsou tu 2-4 finančně naprosto odskočené kluby, tak to něco málo z českých hráčů vyzobou a stejně budou kupovat hotové hráče z ciziny. I další kluby budou i nadále kupovat zahraniční fotbalisty a prostor pro mladé se nezlepší. Ta soutěž pak bude vypadat jako ve Skotsku. A jestliže dnes jen někteří trenéři hrají mladé hráče, tak pak to bude ještě horší, protože tu bude velké množství +/- třicátníků a ti budou chtít hrát, protože musí zabezpečit rodiny. To je všechny pošlou do amatérského fotbalu?  V současné době máme 48 mančaftů ve 3. lize a 96 v divizi!!!! Tam by se mělo zužovat na prvním místě. Současná kvalita divize je jednoznačně horší než KP před rokem 90.

Prosím tímto admina, aby tenhle příspěvek nechal tady, protože se to Bohemky bytostně týká. Jak by se za takového stavu asi zachoval p. Jakubowicz? Šel by do šílenství jménem stavba stadionu? Určitě je srdcař, ale .... Jedna věc je jistá. Se současným kádrem bychom v první lize nebyli. O tom jsem přesvědčen.

CarlUweSteeb napsal:

Nejde o to postavit muzstvo ci ho doplnit nasimi mladymi odchovanci.Spis je zajimave proc mlasi hraci Slavie ci Sparty odchazi radsi do Liberce,Jablonce ci Teplic.Ne vsichni maji uroven Kozaka ci Berana. Otazka tedy je:Pric nezustanou radsi ...

Myslím si, že je to v tom, že u nás trenéři tzv. nehrají mladé hráče. Ti předchozí a ani současný mladým moc prostoru nedávali/jí. A tak obě S je raději posílají ke Kováčovi, Frťalovi, Kozlovi.

A ti naši? Snad už si to Vojta Novák srovnal v hlavě. Ten se mi tedy vždycky líbil. Nevím, co je s tím druhým Kácou, který se párkrát objevil vzadu nalevo na podzim. Nevypadal jako úplný kopyto. Několikrát zmiňovaní Zeman a Farkaš - to úplně nevím. Moc jsem je neviděl. 

Nesnáším, když si někdo otírá hubu o Bohemku.  Možná si pamatujete, jak nás poslední rok v lize Starka napadal. Dobrá zpráva v nedělní podvečer. Jestli někoho nesnáším víc než černý kůže z ČB, tak jsou to mafiozi z Příbrami. A ....! Příbram padá do 3. ligy! Welcome to Písek Starka boys :))))))). 

TondaHojer napsal:

Což už se potvrdilo naplno, takže můžeme čekat dva scénáře, buďto se repre povede euro a on zůstane na plný úvazek, nebo ne a pak se bude Bohemce věnovat naplno, repre opustí? Jestli ne, je ...

Věřím trenér Hejkal, který k nám  přišel, bude velká posila a změna ve fungování celého sportovního úseku. Alespoň doufám.

To jsem si včera na fotbale vyslechl poznámek. Ani nevím co je horší. Jestli takové ty skoro soucitné "jak se vám to stalo, že jste ztratili druhý poločas?" nebo ty sarkasticko-opovržlivé "takhle okatě to prodat." .. "kolik vám dali?" a podobně. Aspoň to mám za sebou. Ale stejně se to bude vracet. Jako ten Třinec.

Před chvílí jsem se vrátil ze zápasu čfl Písek vs Hostouň 2:2. To by nebylo nic tak výjimečného. Ale v útoku za ně hraje černoch jménem Oghenekaro Etemike. Už v sezóně  2018/19 hrál jun. ligu v ČB. Později Zbuzany. Ten chlap mě fakt zaujal, ale je jasné, že pokud za něco stojí, tak už ho někdo podepsal. Rozhodně je o dost výš než 2 naši poslední černošští hráči. Trénuje to Rodinger a tak si myslím, že už to určitě nějací vlčáci mají ošéfované. 

PS: doufám, že když se může říci černoch v Americe, tak to tady nikdo nesmaže. Napsal jsem to schválně takhle. Jinak prosím o přesné nastavení, jak tyto hráče uvádět. Ale aby to nezapadlo, mě se ten chlap fakt líbil. Silný, není líný na krok, ...

 

tyfoon napsal:

prosim kompetentni osoby o zvazeni zruseni tohoto fora. mistni mistri a mistryne si mohou o zapasech psat v nejaky skupine na whatsappu treba. díky. : - )

Co to jako má být? Tohle snad nemůžeš myslet vážně. A pokud to nebyl vtip a myslel jsi to vážně, tak si laskavě srovnej v hlavě, že už tu nejsou komunisti u vesla a tyhle cenzury jsou za námi.

kolina napsal:

Víš, já osobně jim na nějakou "kompenzaci" .... z vysoka, protože ty poslední zápasy tak to je neomluvitelné! Klobásu, pivo, vstupenku i fanshop si každý fanoušek zaplatí rád sám, ví že tak pomáhá Bohemce, no a ...

To byl samozřejmě fór. Na klobásu a pivo mám a upřímně řečeno bych jí od nich ani nechtěl. Co bych naopak chtěl a moc, vidět je nějakým způsobem trpět na hřišti a finančně. Jenže to prý dnes není tak jednoduché, kvůli tomu jak jsou koncipované smlouvy. Tak nevím. Na hřišti asi taky ne, vždyť jim fanoušci po zápase poděkovali. 

To kotel: jste vy vůbec schopni vyhodnotit si, co se odehrává na hřišti. Proč jste jim děkovali a nedali najevo svou nespokojenost? To totiž k projevům kotlů patří všude na světě. Asi je vám to jedno.