Dorostenci Bohemky jsou v semifinále futsalové ligy!

Ročník 1994 směřuje za vítězstvím mezi juniory.

Dorostenci Bohemky jsou v semifinále futsalové ligy!

Mladší dorost Bohemians 1905 postoupil do semifinále celostátní juniorské futsalové ligy. Svěřenci trenéra Michala Vychodila propluli základní skupinou jen s malými zaváháními a zaslouženě se tak utkají o titul.

Bohemians 1905 - Pardubice 15:0 (8:0) - branky: Slavík 4, Barták 3, Jasz 2, Bulíček 2, Vobořil 2, Dufek, Slánský

Obavy z únavy po soustředění se rozptýlily již v úvodu utkání. Skóre narůstalo v celkem pravidelném tempu a největším pozitivem bylo, že jsme neustále aktivně získávali míče, šli za dalšími brankami a živější tempo hry udrželi po celý zápas.

Bohemians 1905 - Benago Zruč 4:4 (2:2) - branky: Bulíček 2, Jasz, Dufek

V utkání, které mělo náboj, se prezentovaly dva styly. Soupeř, který velmi chytře a kvalitně bránil a my, jež jsme se snažili o vytrvalé útočení. I přes naše dvoubrankové vedení dokázalo Benago zápas otočit na 2:4, a to především proto, že jsme nedokázali pokrýt dlouhou rozehrávku od brankáře za záda naší obrany. Po vyrovnání, které jsme zvládli během jedné minuty, pak bylo ještě na obou stranách před brankami rušno, ale vítězství již nikdo na svou stranu nezvrátil.

Tímto zápasem jsme zakončili základní část futsalové juniorské ligy. Ve skupině Západ jsme uhájili 1. místo a společně s Plzní tak postupujeme do semifinále, kde se utkáme s Tangem Brno a Plzeň s Jistebníkem. O podrobnostech Vás budeme informovat.