Desítka pro domácí hledá kandidáty do voleb

Termín pro odevzdání kandidátních listin je již 10. srpna.

Podle zatím neoficiální zprávy z Ministerstva Vnitra bylo fanouškovské hnutí Desítka pro domácí počátkem týdne úspěšně zaregistrováno. Nyní tedy již jen čekáme na doručení oficiálních dokumentů, abychom mohli uvést stranu v život. Končí tak fáze, kdy měl přípravný výbor za úkol hlavně splnění administrativních nároků pro zaregistrování nové strany.

Nyní přichází řada na vás všechny, kterým leží na srdci osud vršovických fotbalových tradic, které jasně velí, že Bohemians patří do Ďolíčku a Slavia do Edenu. Někteří fanoušci vkládají do našeho projektu velké naděje. Pojďte se tedy i vy aktivně zapojit do činnosti hnutí Desítka pro domácí.

Prioritou pro tuto chvíli je naplnění kandidátky do komunálních voleb na Praze 10. Pro splnění tohoto úkolu potřebujeme dát v šibeničním termínu dohromady 36 jmen občanů Prahy 10. A to co nejdříve, termín pro odevzdání kandidátní listiny je již 10. srpna. Již dnes tedy žádáme zájemce s trvalým bydlištěm na Praze 10, aby se hlásili na adresu pernstein@seznam.cz. Jelikož nechceme, aby se 100% našich aktivit zabývalo jen fotbalovými problémy, uvítáme každého kandidáta zkušeného v určité oblasti, kterou by se rád zabýval i na komunální úrovni.

Do života hnutí se samozřejmě může zapojit každý, i občané nebydlící na Praze 10. Bude potřeba pomoc každého poctivého Bohemáka nebo Slávisty, členem hnutí se může stát každý. Předběžně je na 2. srpna plánována ustavující schůze hnutí, kde budou moci zájemci vstoupit do DPD, budou zde zvoleny orgány hnutí a zároveň i schválena kandidátka. O přesném termínu a místě budete včas informováni.