Ustavující schůze Desítky pro domácí

V úterý 3. srpna od 17.30 v zasedacím sále Sokola Vršovice.

Ustavující schůze Desítky pro domácí

Politické hnutí Desítka pro domácí bylo oficiálně zaregistrováno Ministerstvem vnitra ke dni 20. 7. 2010. Jako první krok pro uvedení Desítky v život je tak nutné svolat ustavující schůzi hnutí. Na této schůzi budou všichni zájemci seznámeni s dosavadní činností přípravného výboru, uchazeči budou moci přímo na místě vstoupit do hnutí a bude nutné zvolit orgány hnutí tak, jak to vyžadují stanovy. Na schůzi bude také sestavena kandidátní listina do komunálních voleb. Tu je třeba odevzdat do 10. srpna.

Zváni jsou všichni, kteří se chtějí aktivně podílet na pokusu o záchranu Ďolíčku cestou změny poměrů na radnici a její následné pomoci. Není pro to nutné vstoupit do strany, každý může pomoci jak uzná za vhodné a Desítka si jen klade za cíl tyto aktivity koordinovat pod svými křídly. To také znamená, že zájemci o činnost v rámci Desítky nemusí být rezidenty na Praze 10, to se týká pouze těch, kteří se budou chtít zapojit přímo na kandidátku do zastupitelstva.

Schůze se bude konat v úterý 3. srpna od 17.30 do přibližně 20 hodin v zasedacím sále v budově Sokola Vršovice. Budova se nachází ve Sportovní ulici přímo nad stadionem Bohemians. Přijďte i vy pomoci v boji za zachování Ďolíčku i pro příští generace Klokanů.

Za přípravný výbor Desítky pro domácí
Svatoslav Baťa