Dorost otáčel výsledek v závěru utkání

Klokani byli blízko domácí prohře, ale dvě branky v závěru otočily výsledek.<br />C-dorost je mužstvo druhých poločasů, ovšem ani tentokrát to na body nestačilo.

Dorost otáčel výsledek v závěru utkání

Svěřenci Tomáše Požára nastoupili poprvé na jaře na domácím hřišti Loko Vršovice a hostili soupeře z Jablonce. V prvním poločase bylo na nerovném terénu k viděn mnoho soubojů a byl to spíše boj. Hosté se ve druhém poločase dostali dovedení, když odskočil při odkopu míč Mahovi a Jablonec již neměl problém skórovat. Vršovičtí stupňovali svůj tlak a v závěru dostali šanci na srovnání s pokotového kopu, který byl nařízen za hraní rukou. Vašut se nemýlil a srovnal. Šok pro hosty a radost do řad domácích přinesl zanedlouho rohový kop, na který si naskočil Košata a otočil tak výsledek na konečných 2:1.

Mladší dorostenci do utkání nevstoupili ideálně, chybělo potřebné nasazení a agresivita. Jablonec mohl jít do vedení po deseti minutách, ale první velká šance skončila na tyči Bohemky. Zanedlouho ovšem Severočeši již vedli. Domácí ohrozili branku Jablonce jen párkrát. Za zmínku stojí hlavičkový pokus Bulíčka po rohovém kopu a hlavně šance Horkého, který také zkoušel zakončení hlavou, ale jeho pokus mířil pouze na brankáře hostí. Těsně před pauzou ještě reagovat Starczewski na centrovaný míč, který se snášel do branky na zadní tyč. Do druhého poločasu vstoupilo zcela jiné domácí mužstvo, které se snažilo držet míč a Klokani svého soupeře přehrávali. Doslovo až po dvaceti minutách se Jablonec dostal na polovinu Bohemky a bohužel hned z toho byla branka. Před aktéry a příhlížející utkání bylo ještě velké drama v závěru. Střídající Zvoníček se ukázal jako pravý žolík. Nejdříve připravil branku pro Artemuka a zanedlouho využil zaváhání hostující obrany a sám srovnal skóre. Ovšem v první a jediné minutě nastavení Bohemka neubránila rohový kop, a tak tři body nakonec putují na sever Čech.