U19 zanechala na Spartě pozitivní dojem

A prodloužila svoji jarní bodovou šňůru.

U19 zanechala na Spartě pozitivní dojem

Jediným výraznějším momentem v utkání, kdy nás Sparta zatlačila, byla závěrečná desetiminutovka. V této části jsme totiž nepůsobili již tak kvalitně a správně, a strachovali se, aby nám domácí nezasadili rozhodující úder. Vzhledem k průběhu zápasu je jinak dělba bodů zaslouženým počinem.
Od první minuty jsme se snažili vytvářet neustálý tlak na domácí hráče a po zisku míče se prezentovat rychlým přechodem  a hlavně, oproti minulému týdnu, být nebezpeční brance a brankáři soupeře. To se nám dařilo, takže první část vyzněla trochu i v náš prospěch. Po pauze jsme se dvakrát dostali do vedení, ale po druhém vyrovnání měla blíže k výhře přeci jen Sparta. Jsem také rád, že padaly branky, i když nejen díky nim se přítomní diváci nenudili. I přes nepřízeň počasí byl totiž k vidění zajímavý fotbal s nábojem.
Nemohu jinak, než zmínit zvládnutou premiéru brankáře Petra Dočekala z U17, který se o své nominaci dozvěděl dopoledne a nahradil naše absentující gólmany. Vůbec při pohledu na zápis utkání to spíše vypadalo na souboj domácí U19 proti o rok mladšímu soupeři. A o to je vše cennější!