III. Bohemácký pařník

Další společná akce zelenobílých fanoušků se blíží.

III. Bohemácký pařník

Oblíbená akce fanoušků se na závěr letošní sezony dočká dalšího pokračování. Parník Tyrš vypluje z náplavky Výtoň na Rašínově nábřeží v pátek 18. května v 18 hodin. Akci organizuje Družstvo fanoušků Bohemians a můžete se těšit nejen na hudební program.

Akce je především o osobním setkání fanoušků Bohemky, kteří si chtějí užít pohodovou atmosféru v partě podobných bláznů a vyznavačů zelenobílých barev. Oblečte se do dresů, nalaďte hlasivky, vezměte své známé a dáme Praze vědět, kdo jsou nejlepší a nejvěrnější fanoušci.

Vstupenky za 240 korun si můžete zakoupit ve Fanshopu Bohemians 1905 v Ďolíčku. Vstupenky mají podobu VIP pásky, jsou číslovány a slouží zároveň jako lístek do tomboly, která bude jedním z bodů programu. Vstupenky si dále můžete rezervovat na e-mailu: druzstvo@fc-bohemians.cz (vhodné především pro mimopražské, vstupenky budete mít připravené na parníku Tyrš).

Večerem nás provedou skupiny Moomraj (punk-rock, Praha) a El Entranadörrr (cover The Clash, Sex Pistols, Iggy Pop, ... od fandů Bohemky), které se rekrutují z řad našich fanoušků. Hudební program dále doplní DJ Elza a DJ Karel Hála.

Aktualizováno 11.5.2012:

Upozorňujeme zájemce o palubní lístky na parník, že rezervace prostřednictvím e-mailu druzstvo@fc-bohemians.cz bude možná jen do úterý 15. května a vstupenky budou muset být uhrazeny do následujícícho dne, tedy středy 16. května. Po tomto datu již nejsme schopni garantovat dostupnost palubních lístků.

Aktualizováno 10.5.2012:

Akce se nám blíží mílovými kroky, vyplouváme již příští pátek a postupně se slibně rozjíždí také prodej palubních lístků. Upozorňujeme zájemce, že je možné si vstupenky rezervovat předem a mít tak jistotu nalodění. Nejsme schopni přesně odhadnout, jak to bude vypadat s dostupností lístků před samotným vyplutím. O informace ohledně rezervací si pište na mail druzstvo@fc-bohemians.cz.

Trasa parníku je naplánovaná po vyplutí z Výtoně směr Karlův most a Štvanice, ať si nás Praha patřičně užije. Po té se parník stočí proti proudu a poplujeme až do Vranného nad Vltavou, pak se bude parník vracet směr Praha.

S nákupem vstupenky získáváte zároveň číslo do tomboly, na které můžete vyhrát některou z cen. Přichystány budou některé tradiční suvenýry v podobě popdepsaných bohemáckých propriet, ale i nějaké to překvapení.

Aktualizováno 16.5.2012:

V pátek začne naloďování v 17 hodin. Doražte včas, vyplouváme v 18 hodin!


Městská hromadná doprava do místa vyplutí
Tramvajová zastávka Výtoň - tramvaje číslo 3, 7, 16, 17 a 21.
Tramvaje odjíždí ze zastávky Palackého náměstí - metro B, stanice Karlovo náměstí (pozor na východ směr Palackého náměstí).
Z Palackého náměstí (metro B, stanice Karlovo náměstí) lze také dojít pěšky podél Vltavy, cca 500 metrů.