V sobotu poslední brigáda před začátkem sezony

DFB organizuje zítra od 8 hodin především úklidovou brigádu, každá pomoc vítána.

Zázemí v Ďolíčku se již v hektickém tempu chystá na ostrý start do nové sezony. Ve středu 1.srpna prožije Ďolíček generálku par excellence, od 19 hodin bude Bohemka hostit italskou Parmu. O víkendu pak Bohemku čeká také vstup do nové druholigové sezony, v neděli od 17 hodin nepřivítáme hosty.

Aby vše klaplo jak má, je potřeba ještě v Ďolíčku udělat řadu úklidových prací a poupravit drobné nátěry. Družstvo fanoušků Bohemians se ve zvelebování, především prostřednictvím Luďka Provazníka, pravidelně angažuje a na sobotu 28. července od 8 hodin vyhlásilo poslední brigádu před startem nové sezony. Přijďte pomoci, každá ruka se bude hodit. Tentokrát půjde o práci, na kterou není potřeba žádná kvalifikace a půjde i o práce méně namáhavé.

Aktuální prosba od Ludvy směrem k sobotním brigádníkům. Pokud někdo máte, vezměte, prosím, s sebou křovinořez. A pak ještě jeden speciální a složitější požadavek. Nemá někdo možnost zajisti podlahový mycí stroj (takovéty velké stroje, kterými se čistí podlahy například v supermarketech)? Pište na email druzstvo@fc-bohemians.cz. Díky.

Citujme z posledního "ludvova psaníčka": Hlavní náplní bude úklid, úklid a úklid! Okrajově se doladí nějaké ty nátěry, vymaluje se na WC v tribuně, nainstaluje se ostnatý drát v místech kudy lezou mezi slušné fanoušky Bohemky neplatiči, vyčistí se opět náletové porosty a naloží kontejner. Ten úklid bude opravdu klíčový. Bude potřeba, aby si brigádníci přinesli úklidové prostředky - kyblíky, hadry, kartáče, košťata, smetáky, saponáty, atd. Bohemka je chudej oddíl a nemůžeme chtít klubové pokladně, aby krvácela při nákupu na naší akci. Jsme to přece my, kdo chceme pomoci Bohemce! Jsme to my, fanoušci, kdo chtěl návrat do Ďolíčku! Teď můžeme opět něco udělat, tak se nenechme přemlouvat a ukažme - kdo je nejlepší v Praze!

Brigáda by měla končit kolem 14 hodiny a nebude tak ohrožena vaše účast na pohárovém zápase v Zápech, který na Bohemku čeká v sobotu od 17 hodin.

Družstvo fanoušků Bohemians