Juniorka přijela ze soustředění

Jednadvacítka se rozloučila s Tachovem výhrou.

Juniorka přijela ze soustředění

V sobotu sehrála juniorka poslední zápas na soustředění a rozloučila se tím i s přívětivým tachovským prostředím. Vystřídal je již jeden z dorosteneckých týmů, kterým začínají soustředění právě nyní v únoru.

S tachovským áčkem, za který hrával dříve i Radek Sňozík, vyhrála Bohemka 4:3, když se dvakrát trefil střídající Jiskra a hned v úvodu si připsali po jedné brance Petlička se Šedivým. "Utkání hodnotím jako dobře zvládnuté," svěřil se trenér František Šturma. "Kluci byli hodně unavení, někteří si šáhli až na dno svých sil," dodává.

Junioři si vytvořili několik příležitostí, šli dokonce několikrát i osamoceni na brankáře, ovšem branka z toho nepadla. "Vypracovali jsme si hodně šancí, po stránce ofenzivní se mi hodnotí zápas dobře," přiznává trenér, že hráčům se zápas směrem dopředu povedl.

"Co nás ovšem sráží dolů, jsou časté individuální chyby. Soupeř toho většinou dokáže využít," naznačuje trenér, že tým opět inkasoval více branek, než by bylo zdrávo.

Juniorka se tedy vrátila po šesti dnech ze západu a příprava bude pokračovat nadále v Praze. "Soustředění hodnotím pozitivně. Co jsme měli naplánované, to jsem udělali. Hráči odpracovali vše na 100%. Jejich přístup byl až profesionální," pochvaluje trenér Šturma své svěřence.

Tento týden budou mít mladíci volnější. Trénovat budou vždy odpoledne na umělé trávě v Uhříněvsi, utkání je čeká až v sobotu, kdy se v rámci Vyšehrad cupu střetnou s kvalitním třetiligovým celkem Loko Vltavín. Zápas se hraje od 9:00 na umělé trávě na Vyšehradě.