Juniorka smolně prohrála

Bohemácká jednadvacítka ztratila vyrovnaný zápas až v závěru.

Juniorka smolně prohrála

Svěřenci trenéra Šturmy po návratu ze soustředění sehráli první přípravný duel v Praze. Nastoupili proti hráčům Loko Vltavín. Začátek těžkého zápasu se jim sice nepovedl, ovšem ve druhé půli dokázali hráči srovnat krok i skóre. Až gól v samotném závěru rozhodl o vítězi utkání.

Po jedenácti minutách Bohemka prohrávala už o tři branky, ovšem Klokany toto nesložilo. V 15. minutě dokázal Jiskra snížit, když po chytrém prostrčení šel ze 30 metrů sám na brankáře. Samostatný nájezd dokázal chytře proměnit a snížil tak na 1:3 z pohledu Klokanů. Ve 30. minutě navíc Žaloudek neproměnil penaltu a proto mohl soupeř zvýšit opět na rozdíl tří branek, když svoji šanci ze 38. minuty využil.

Ve druhé půli ovšem Klokani zaveleli ke zvýšení obrátek. Nejdříve krásnou střelou snížil Trýzna, po chvilce přidal i další branku. Košata v 77. minutě po pohledné kombinační akci srovnal výsledek. Bohemka měla dokonce další dvě vyložené šance, ovšem hráči vždy míč překopli z malého vápna nad branku.

A samozřejmě se potvrdilo známé fotbalové heslo nedáš - dostaneš. Zbývaly již jen dvě minuty do konce a soupeř se prosadil po rohovém kopu. Nic důležitějšího se již na Vyšehradě nestalo a proto Bohemka prohrála s třetiligovým Vltavínem 4:5.