Fanoušci v Ďolíčku jsou nejlepší!

Tak přesně toto si můžete přečíst v nedělním magazínu 1905 Klokan.

Fanoušci v Ďolíčku jsou nejlepší!

Před nedělním domácím zápasem si můžete od kamelotů v modrých vestičkách koupit magazín 1905 Klokan. Tentokrát je uvnitř velký rozhovor s Jiřím Havránkem. Rozhovor se zajisté zařadí mezi nejotevřenější a zároveň nejvtipnější rozhovory v magazínu vůbec. "Se Sňózou jsme kámoši. Moje máma má na Facebooku Radka v přátelích, takže jsme v podstatě jako rodina," prozrazuje Havránek v rozhovoru.

Když se poohlédneme za zápasy s Čáslaví, zjistíme, že naše neporazitelnost s tímto klubem se datuje až do roku 2006. Další rozhovor v magazínu je s panem Procházkou ze společnosti AB-plus, VašeKancelář.cz, jehož firma spolupracuje s Bohemkou již sedm let.

Fanoušci nesmí zapomenout na již spuštěnou soutěž Vyhraj trénink s A-týmem, kde je hlavní cenou právě trénink s kompletním áčkem v Ďolíčku. Za statistickou dvojstránkou zavzpomínáme na zlatou historii našeho klubu přes fanouškovský projekt Cesta za titulem.

Toto a mnohem více si můžete přečíst ve dvanáctém čísle klubového magazínu 1905 Klokan. V prodeji bude v pojízdném fanshopu, kde bude od čtyř hodin prodávat i mládežnický talent a člen A - týmu Milan Havel, v prodejně na ochozu a koupit si ho můžete i od kamelotů, kteří magazín prodávají před hlavní bránou a před kotlem.