U13 s U12 navázaly v neděli v Táboře na své starší spoluhráče

A konečně se hrálo za krásného slunečného počasí!

U13 s U12 navázaly v neděli v Táboře na své starší spoluhráče

FK MAS Táborsko- Bohemians Praha 1905  4:18 (3:8)

tým 1:  10:2 (4:1)

Šivec- Osmančík, Průša, Lupač, Žambůrek, Zeman, Procházka, Vala D., Vondrák, Pejša

branky: Procházka 3, Vondrák 3, Zeman 2, Průša, Lupač

asistence: Osmančík 2, Pejša 2, Procházka 2, Zeman, Vondrák


tým 2:  8:2 (4:2)

Moravec, Hájek- Vostárek, Vácha, Vala P., Jaroš, Kuchař, Breburda, Koubek, Fejtek

branky: Koubek 3, Vostárek, Jaroš, Kuchař, Hájek, Fejtek

asistence:  Fejtek 4, Kuchař, Vostárek

Po nepříjemně překvapivém úvodu, kdy jsme na obou hřištích inkasovali jako první, jsme velmi postupně nabírali obrátky. Naší nejvydařenější částí byla pasáž od desáté minuty do poločasu. V těchto chvílích se na nás velmi pěkně koukalo, utkání jsme dominovali a předváděli pohledné akce až do zakončení. Zde jsme však opakovaně jančili, vybírali převážně řešení, která nekončila gólem a tak rozdíl ve skóre tolik nenarůstal.  

I po přestávce jsme určitě byli lepším mužstvem, ale velký rozdíl byl ve výkonech týmů. Hajasova squadra v poli sice měla navrch, ale nejenže se zoufale a upachtěně chovala v koncovce, ale navíc dovolila soupeři několik příležitostí, které vyřešil právě až Hajas v brance. To skupině Šiviho se dařilo celoplošně správně a byl pěkný pohled na její akce, zakončení i góly!

FK MAS Táborsko- Bohemians Praha 1905  5:8 (3:6)

tým 1:  4:3 (4:1)

Muzikant- Šprungl, Peter, Freisler, Žambůrek, Pejša, Vakoč, Šumilov

branky: Vakoč 2, Pejša, Šumilov

asistence: Žambůrek 3, Pejša


tým 2:  4:2 (2:2)

Pospíšil- Apeltauer, Strnad, Dostál, Štěpánek J., Novák, Štěpánek F., Turek

branky: Štěpánek F. 2, Turek, Dostál

asistence:  Pospíšil, Turek, Novák, Štěpánek J.

Jednoznačně musím na úvod vyzdvihnout oba Jakuby, Pospíšila s Muzikantem! Ve svých brankách doslova čarovali a především při narůstajícím tlaku ve druhém poločase nás drželi nad vodou. V těchto pasážích totiž docházely síly středovým hráčům a bohužel někteří spoluhráči se jen „vezli“. To se odrazilo na tom, že byl domácí tým výrazně lepším mužstvem.  

Vůbec určitá nezúčastněnost hráčů je velikým nešvarem, protože chtít se zapojit, chtít vypomoci spoluhráči a tím pomoci svému týmu je nedostatečné. Hrát až v momentě kdy mám míč je málo, hrát v momentě až mě spoluhráč vyšle, je taky málo a hrát nenáročně (jen útočit a nezapojovat se do obranné činnosti) je tuplem málo!!!

Ale jinak jsme samozřejmě rádi, že jsme utkání zvládli. Kluci si bez možnosti střídání většinou hrábli na dno a bojovnost jim také nelze upřít. Občas jsme se prezentovali i zajímavou útočnou akcí, či přechodovou fází, ale na Bohemku jich musí být více a více… Odrazem budiž především první poločas!