V devátém kole přišla bezbranková remíza

Ženy nedokázaly porazit na domácí půdě Duklu.

V devátém kole přišla bezbranková remíza

V 9.kole jsme přivítali na domácí půdě Duklu Jižní Město a chtěli jsme pokračovat na vlně posledních čtyř zápasů, kdy jsme neobdrželi branku a nasbírali 10 bodů z možných dvanácti. Ale jak se občas stává, tak i na Bohemačky padl stín v podobě zranění, nemoci nebo plánované neúčasti, což mělo za následek vypadnutí několika děvčat základní sestavy. Na druhou stranu dostaly od začátku šanci náhradnice, pro které to byla zkouška ohněm, se kterou si poradily.

Celý zápas diktoval hru soupeř a Bohemačky byly pod tlakem, ze kterého se občas uvolnila pára pro náš protiútok.
V prvních patnácti minutách jsme zkusili hrát ofenzivně, ale obrana i záloha nestíhala odrážet akce soupeře a tak jsme eliminovali naše útočné snažení na důslednou obranu. Tím jsme hru trochu zklidnili a soupeř se do vyložené 100% šance dostal pouze ve chvili, kdy zahrával rohové nebo přímé kopy, které nám dělaly problémy a dokonce po jednom z nich padla branka, ale nebyla uznána za předchozí faul.

Také Bohemačky měly hlavně ve druhém poločase své momenty, ale nedokázaly je dotáhnout za brankovou čáru a to hlavně díky velmi dobré hře brankářky Dukly.  Bohemačky tento těžký a důležitý zápas zvládly a vzhledem k okolnostem, které nás potkaly, bereme výsledek jako vítěztví.