Jozef Weber byl odvolán

Po prohraném utkání v Uherském Hradišti byl odvolán hlavní trenér

Jozef Weber byl odvolán

Start Bohemky do ligového jara neproběhl podle představ vedení klubu ani fanoušků, když ve všech třech odehraných zápasech odešli hráči ze hřiště poraženi. Sportovní úsek se proto ve spolupráci s představenstvem klubu odhodlal po utkání na Slovácku situaci řešit výměnou trenéra. Jozef Weber byl v pondělních dopoledních hodinách odvolán ze své pozice.

V tuto chvíli musíme trenérovi Weberovi velmi poděkovat za práci, kterou odvedl pro náš klub. Po dva roky byl pro nás všechny inspirací svým přístupem a vlastní náročností, která ho charakterizuje. Po dobu jeho angažmá nikdy nevypadl z role, neustále přemýšlel o klubu a týmu, se starostmi Bohemky večer usínal a ráno se probouzel. V postupové sezoně v nelehkých podmínkách v podstatě předběhl naše možnosti. Nicméně v tuto chvíli se nedaří zastavit výsledkový propad našeho mužstva a my jsme se rozhodli pro nový impuls,“ popsal důvody tohoto kroku sportovní ředitel Bohemians Tomáš Požár.

Bohemians byli na posledním místě tabulky již přes zimní pauzu a na tabulku se nikomu nedívá dobře ani po 19. kole Gambrinus ligy, kdy konkurenti v boji o záchranu nějaký bod na jaře již získali.

V současné době probíhají jednání o nástupci trenéra Webera. Konkrétnější informace by měly být známy během dnešního odpoledne.