Výsledkový servis z 23. - 24. srpna

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých zápasů.

Výsledkový servis z 23. - 24. srpna

Dorostenci již také rozehráli své soutěže a Virtuální Ďolíček vám přináší krátké hodnocení uplynulého víkendu. Nejstarší dorost U19 má za sebou již pátý zápas, bohužel výsledkově to zatím není ideální. Svěřenci nového trenéra Michala Zacha sehráli o tomto víkendu utkání s Baníkem Ostrava a v sobotu prohráli na jejich půdě o dvě branky.

To dvojutkání s Viktorií Plzeň bylo pro mladší dorostence úspěšnější. U17 sice prohrála o dvě branky, ale šestnáctiletí dokázali západočechy porazit na penalty, když po základní hrací době skončil zápas 1:1. Nyní jsou již týmové a individuální statistiky těchto zápasů doplněny v dané kategorii, v tomto článku naleznete ovšem i krátké hodnocení hlavních trenérů.

U19
Baník Ostrava - Bohemians Praha 1905 4:2 (2:1)
Branky: 2x J. Marek, 2x J. Malý - Bláha z penalty, Kostka.
Sestava Bohemians: Dařina - Fotr, Vacík (80. Malík), Kalaš, Káš (70. Kučera) - Blecha, Radimský (75. Přibyl), Kostka - Bláha (75. Kubec), Grohmann, Hořák.
Trenér Michal Zach: "V prvních dvaceti minutách jsme domácí pozornou obranou nepouštěli do šancí, postupem času si však vytvořili tlak, zapříčiněný též tím, že jsme nedokázali při přechodu do protiútoku udržet míč. Branky jsme inkasovali díky kvalitám ofenzivních hráčů soupeře, kteří se dokázali prosadit v situacích jeden na jednoho před a v pokutovém území a následně kvalitní finální přihrávkou dokázali akce dotáhnout úspěšně do konce. V závěru prvního poločasu jsme snížili z pokutového kopu. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb i kvalitu kombinace a zaslouženě jsme v 68. minutě vyrovnali. Bohužel okamžitě z rozehrávky jsme pustili soupeře do našeho pokutového území a výsledkem byla penalta. A rázem to bylo 3:2 pro domácí. V průběhu druhého dějství naši hráči předvedli několik kvalitních útočných akcí, ale jenom díky nepřesným finálním přihrávkám si nedokázali vytvořit více brankových příležitostí. Několik minut před koncem jsme inkasovali opět z penalty a bylo rozhodnuto."

U17
FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 2:0 (1:0)

Sestava Bohemians: Zýta - Panýrek (50. Tomaides),Václavík, Chaluš, Růžička (50. Zbur) - Fric, Hanzl (50. Buneš), Vaníček - Pilát (50. Hašek), Nátr, Melíšek (50. Begovič).
Trenér Ludovit Szekeres: "Naše mužstvo odehrálo vyrovnané utkání plné snahy o aktivní kombinační hru. Rozdíl mezi týmy byl v kvalitě realizace finální části, což určilo vítězství pro domácí barvy. Dobré utkání odehrál Chaluš, kterému zároveň přejeme úspešnou reprezentaci klubu v národním výběru týmu U17 na turnaji v Anglii."

U16
FC Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 1:1 (0:1), pen. 4:5
Branka Bohemians: Vrána.
Bohemians Praha 1905: Smrčka - Jaroš, Malý, Macháč, Bára (41. Stojanovski) - Letuan, Hlinák, Vrána - Pouzar (25. Zita), Kopecký, Pollák (70. Šimeček).
Penalty: 4:5.
Proměnili: Malý, Letuan, Kopecký, Zita, Hlinák.
Trenér Daniel Korda: "Ve druhém podzimním utkání jsme zajeli do Plzně, kde se duel hrál na umělé trávě. Do zápasu jsme vstoupili opět aktivně a po pěkné kombinaci vstřelil úvodní branku Vrána. Po prvním poločase jsme udrželi vedení a i po přestávce jsme začali aktivně. Naše příležitosti jsme nevyužili a domácí se postupně dostávali do tlaku a gólových příležitostí. Většinu pochytal Smrčka a tak domácí vyrovnali až 15 minut před koncem střelou z hranice vápna. Závěrečný tlak Plzně branku nepřinesl a rozhodovaly pokutové kopy. Smrčka dvě penalty chytil, takže jsme získali dva body do tabulky."