Před reprezentační pauzou čeká Bohemku pohár

AKTUALIZOVÁNO: Ve čtvrtek od 18:00 budeme bojovat proti Jablonci.

Před reprezentační pauzou čeká Bohemku pohár

Ve čtvrtek 9.10. čeká klokany před volným víkendem odvetný pohárový souboj. Soupeřem v osmifinále Poháru České pošty je tým FK Baumit Jablonec. První utkání pod Jizerskými horami skončilo vítězstvím Jablonce 2:0. V domácí odvetě se tak budeme snažit dotáhnout náskok soupeře. Utkání začíná ve vršovickém Ďolíčku v 18:00.

V prvním zápase nastoupila Bohemka v kombinované sestavě, aby si někteří hráči odpočinuli během náročného ligového programu. Vzhledem k ligové přestávce k tomuto kroku není v odvetě důvod. Kromě zraněného Bratanoviče a reprezentanta Pauscheka jsou do zápasu připraveni naskočit všichni členové kádru. Bohemians nastoupí do zápasu s bojovnou náladou a cílem dohnat gólové manko. Společně se skvělým výsledkem ze sobotního duelu s Budějovicemi je to nejlepší pozvánka do ochozů. Přijďte povzbudit Bohemku v souboji s atraktivním soupeřem!

Vstupenky jsou v prodeji už nyní ve fanshopu Bohemky a v síti Ticketpro. Na hlavní tribunu byla cena stanovena na 100 Kč, do ostatních sektorů stadionu koupíte lístek za 60 Kč. Majitelé permanentek mají vstup zdarma. 

AKTUALIZOVÁNO: Od otevření stadionu v 17:00 započne také předprodej vstupenek na příští ligové utkání. Lístky na Liberec, se kterým se utkáme v pátek 24.10. ve 20:15, budete moci zakoupit ve fanshopu.

Ve spolupráci s pivovarem Gambrinus a cateringovou firmou V4C jsme se rozhodli zpříjemnit fanouškům pohárový podvečer. Během utkání bude v Ďolíčku na čepu pivo za příznivou cenu 20 Kč.