Spouštíme akci „Pošťák Klokan“!

Chcete, aby vám vaši objednávku doručil domů hráč Bohemky? Zapojte se!

Spouštíme akci „Pošťák Klokan“!

Bohemka přichází s novým projektem „Pošťák Klokan“. Akce spočívá v tom, že prvoligový hráč Bohemians Praha 1905 vám přiveze objednávku z e-shopu zdarma přímo domů! Stačí si jen zakoupit jakékoliv zboží z našeho e-shopu v období od 17. do 21. listopadu, připsat do objednávky heslo POSTAK KLOKAN a budete zařazeni do slosování. Vybraní fanoušci se poté mohou v pondělí 24. listopadu těšit na doručení.

Fanshop Bohemky představil v posledních týdnech spoustu novinek a zájemci o dané produkty nyní mohou využít další speciální akce. Ta ale probíhá jen od pondělí 17. listopadu do pátku 21. listopadu. V tomto období si vytvořte objednávku přes e-shop v minimální hodnotě 200 Kč, přidejte kód POSTAK KLOKAN a šťastlivci se mohou v pondělí u svého bytu těšit na speciální návštěvu.

Při výběru sortimentu na e-shopu klikněte na zboží, o které máte zájem a dále postupujte dle instrukcí. Při zadávání osobních údajů (krok 2 v internetové objednávce) zvolte „Osobní odběr – zdarma“ a vyplňte své kontaktní údaje včetně telefonického spojení! Do textu zprávy poté nezapomeňte zadat heslo POSTAK KLOKAN a adresu pro pondělní doručení, která musí být v Praze! Objednávku poté potvrďte a odešlete! Následně vám přijde automaticky vygenerovaná odpověď o přijetí vaší objednávky, a jestli jste nezapomněli vyplnit i důležité heslo, potvrdíme vám i zařazení do naší akce o dodání zboží hráčem Bohemky! Akce se mohou zúčastnit pouze fanoušci, kteří uvedou adresu doručení v Praze!

V případě, že nebudete mezi výherci, pošleme vám v pondělí 24. listopadu výzvu k osobnímu odběru v Ďolíčku. Akce probíhá od pondělí 17. listopadu (0:01) do pátku 21. listopadu (15:00)! Využijte jedinečnou příležitost a zapojte se do naší soutěže. Úplná pravidla jsou uvedena níže pod článkem.


PRAVIDLA akce POŠŤÁK KLOKAN:

1. Organizátorem projektu je Bohemians Praha 1905, a.s. se sídlem Vršovická 1489/31, 101 00 Praha 10 (dále jen „Organizátor“).
2. Akce probíhá od 17. 11.2014 a končí přesně 21. 11. 2014 v 15:00.
3. Do projektu je možné se zapojit při odeslání objednávky v e-shopu v minimální hodnotě 200 Kč (slovy dvě stě Korun českých) a připsáním hesla „POSTAK KLOKAN“ do Textu zprávy.
4. Výhrou v tomto projektu je přivezení objednaného zboží hráčem A mužstva Bohemians Praha 1905 a maskotem Klokanem zdarma přímo na zadanou adresu v Praze.
5. Zboží bude z technických a časových důvodů rozváženo pouze na území hlavního města Prahy, platba zboží bude moci proběhnout pouze v hotovosti při předání zboží.
6. Výhry v akci není možné vymáhat právní cestou ani alternativně plnit v penězích.
7. Fanoušci odesláním objednávky udělují v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů souhlas se zpracováním osobních údajů poskytnutých v rozsahu této soutěže Organizátorovi za účelem vyhodnocení projektu a k dalšímu marketingovému zpracování.
8. Z předávání zboží v pondělí 24. listopadu bude pořizován záznam, ten i fotografie pořízené z této akce může Organizátor využít při publikování této marketingové akce, popřípadě i při další prezentaci svých aktivit.
9. Výherci akce souhlasí se zpracováním fotografií pořízených v den předávání (viz. bod 9) a bude ochoten spolupracovat s marketingovým oddělením Organizátora.
10. Organizátor projektu je oprávněn akci pozastavit, odvolat, anebo zrušit, či jednostranně změnit nebo doplnit její pravidla.