Bohemka TV: Pošťák Klokan rozdával radost

Václav Kalina s Klokanem vyrazili za fanoušky v Praze (uvnitř video).

Bohemka TV: Pošťák Klokan rozdával radost

V pondělí proběhla úspěšně akce s názvem Pošťák Klokan. Do té se mohli zapojit všichni pražští fanoušci v minulém týdnu prostřednictvím nákupu přes e-shop na těchto stránkách. Václav Kalina s maskotem Bohemky vyrazil nakonec ke třem fanouškům. Těm přivezli jejich objednané zboží domů, do práce a jednomu dokonce přímo do školy.

Pozor! Vždy se jednalo o překvapení jejich nejbližších a samotní fanoušci o tom vůbec nevěděli. Jednoho z nich to dokonce málem rozbrečelo. „Jsem fanoušek od roku sedmdesát šest a udělalo mi to hroznou radost,“ podělil se se svými dojmy fanoušek Michal. „Vůbec jsem to nečekal, je to překvapení od mého syna,“ pokračoval.

Lubomíra zastihl Klokan s Vaškem Kalinou přímo v práci kousek od Karlova mostu, kde pracuje jako číšník v restauraci: „Jsem mile překvapený a kolegové, kteří jsou sparťani, akorát teď tiše závidí!“ Novou mikinu, kterou mu Bohemka přivezla, si ihned zkusil. „Škoda, že tu s ní nemůžu obsluhovat.

Poslední zastávkou byla ZŠ Sázavská, kam chodí devítiletý Robert, který hraje fotbal za Bohemku a je její velký fanoušek. Jednalo se ale také o překvapení. „Já vím kdo to je, to je Kalina,“ usmíval se na hráče A mužstva malý Robert. „Na zápasy koukám, teď v Plzni to bylo docela dobrý,“ shrnul v krátkosti Robert minulé utkání.

Gratulujeme všem šťastlivcům, které jsme v pondělí mohli navštívit a věříme, že jsme jim udělali radost.