Výsledkový servis ze závěru listopadu

Virtuální Ďolíček přináší výsledky a hodnocení dorosteneckých utkání.

Výsledkový servis ze závěru listopadu

Z dorostenců hrají své zápasy jen nejstarší hráči, tedy kategorie U19. V minulém týdnu měla devatenáctka na programu hned dva zápasy, oba skončily výhrou domácího celku 3:1. Jednou ovšem hrála Bohemka doma a podruhé venku. Nyní je čeká podzimní, možná tedy spíše zimní, derniéra, v sobotu 6. prosince se od 11 hodin utkájí s Příbramí.

U19
Bohemians Praha 1905 - MFK OKD Karviná 3:1 (1:1)
Branky Bohemians: 2. Vachoušek (Malík), 68. Káš (Přibyl), 85. Kostka (Bláha).
Bohemians Praha 1905: Dařina - Brak, Kalaš, Hořák, Malík - Tokár (46. Kostka), Bláha, Radimský (46. Přibyl) - Grohmann, Vachoušek, Káš.
Trenér Michal Zach: "Začátek se nám vydařil a po pěkné akci na levé straně jsme se ujali vedení. Potom se aktivity ujali hosté, kterým se těsně před přestávkou podařilo vyrovnat. Ve druhém poločase jsme se zaměřili na dobrou obranu a rychlé protiútoky. Jeden z nich jsme úspěšně vyřešili a když jsme pět minut před koncem skórovali z rohového kopu, bylo rozhodnuto."

U19
AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905 3:1 (2:0)
Branka Bohemians: 80. Pejša.
Bohemians Praha 1905: Dařina - Brak, Kalaš, Káš, Malík - Tokár (53. Přibyl), Bláha, Kostka (75. Pejša) - Fotr (60. Kubec), Vachoušek (32. Grohmann), Věchtík (46. Kučera).
Trenér Michal Zach: "V prvním poločase si domácí udržovali územní převahu, my jsme se dostávali většinou pouze před pokutové území soupeře. V prvních dvaceti minutách jsme se dopustili dvou hrubých chyb v obraně, které Sparta potrestala. Druhý poločas jsme zlepšili kombinaci, k brankovým příležitostem to však nevedlo. Až deset minut před koncem se prosadil Pejša."