Na Příbram budou mít ženy vstup zdarma!

Chystá se další Bohemácký den žen, přijďte v sobotu 7. března do Ďolíčku.

Na Příbram budou mít ženy vstup zdarma!

Na další domácí utkání v Ďolíčku půjdou všechny ženy zdarma! Chystá se totiž další ročník Bohemáckého dne žen. A nejenom to! Klub připraví pro své fanynky i doprovodný program, určité občerstvení zdarma i novinky ve fanshopu. V rámci 19. kola pozvěte do Ďolíčku své kamarádky, přítelkyně, manželky, milenky, matky, babičky i tchýně. Nebudete určitě litovat!

Předprodej vstupenek na utkání s Příbramí byl v pátek odstartován na internetovém portálu Ticketpro. Ve fanshopu si je budou moci fanoušci zakoupit od úterý. Ale jak bylo napsáno, osoby něžného pohlaví si vstupenky nakupovat nemusí. Vstup na stadion jim bude totiž umožněn zdarma bez nutnosti zakoupeného lístku.

Navíc dostane každá žena u vstupu poukázku na koláč zdarma, kterou může uplatnit u kteréhokoliv stánku s občerstvením. Poukázek bude připraveno na branách stadionu přesně 300! Ve fanshopu jsme si pro všechny fanynky navíc připravili i speciální kolekci. Do prodeje bude uvedena nová klubová šála a dámské tričko.

Dále se mohou dámy těšit na autogtramiádu fotbalistů Bohemians. Ta proběhne před zápasem v pojízdném fanshopu. I poločasová přestávka bude věnována ženám! Do soutěže se totiž budou moci zapojit pouze ony. A čeká je příjemná odměna - dárkový poukaz do italské restaurace Basilico.

Přijďte v sobotu 7. března podpořit Bohemku do Ďolíčku!