Bohemka podpořila charitativní projekt

Pomozte vydražit dres kapitána Jindřiška.

Bohemka podpořila charitativní projekt

Internetová televize All Television pořádá na serveru sportovniaukce.cz již podruhé charitativní aukci ve prospěch dětí z dětského domova. Bohemka se rozhodla letošní ročník podpořit i díky patronovi Radkovi Sňozíkovi, bývalému brankáři a kapitánovi Klokanů, a tak do aukce věnovala dres současného kapitána Josefa Jindřiška, který podepsali i ostatní hráči A mužstva. Pravost dresu je doložena certifikátem.

"Sportovní aukci letos podpořili mimo jiné hokejista Kubát, motocyklový závodník Podmol a volejbalistky Sluková s Kolocovou," prozradil pro Virtuální Ďolíček jeden z organizátorů projektu Jakub Schulz. Získané peníze budou použity na zaplacení cesty dětem z dětských domovů k moři do Itálie na moderátorský workshop pořádaný právě společností All Television.

"Děti mají v Itálii možnost stoupnout si před kameru i za ni a vyzkoušet si role moderátorů, tak aby zjistily, zda by je třeba toto zaměstnání v budoucnu zajímalo. Zazpívat dětem a popovídat si s nimi, přišel při loňské cestě v Itálii Zlatý Slavík Daniel Hůlka," řekl Schulz.

Dražba již na stránkách sportovniaukce.cz probíhá a ukončena bude v pátek 24. dubna. K oficiálnímu předání dojde i za účasti patrona Radka Sňozíka na našem nejbližším domácím utkání, tedy již tuto sobotu v 17 hodin před zápasem s Příbramí.

"Jsme rádi, že jsme se při charitativní aukci mohli spojit s naším bývalým kapitánem Radkem Sňozíkem, a že přijal pozvání na náš zápas do Ďolíčku. Věřím, že se nejenom mezi fanoušky Bohemky najde někdo, kdo s námi bude chtít pomoci dětem, kteří v životě neměli tolik štěstí," sdělil pro klubový web tiskový mluvčí Tomáš Mutinský.