Měsíc náborů

Přijďte si zatrénovat s Klokany!

Měsíc náborů

V měsících květnu a září 2015 proběhne po celé České republice další Měsíc náborů mladých fotbalistů a fotbalistek ve spolupráci s projektem Můj první gól, Fotbalovou asociací České republiky, Českou televizí, kluby Synot ligy, Fotbalové národní ligy a krajskými a okresními fotbalovými svazy. Rodiče tak opět mají šanci přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve svém okolí a zaregistrovat ho jako člena FAČR.

Náborové akce v tomto formátu proběhly už v září roku 2014, kdy proběhlo 74 velkých akcí podpořených FAČR, které postupně navštívilo neuvěřitelných 11 300 dětí (článek zde). Tyto a další desítky akcí, které si kluby organizovaly po vlastní linii, se členská základna mládeže ve věku 5 až 19 let navýšila o skvělých 9 100 nových členů. Nejvíce dětí pak přibylo ve věku 7 let.

A nyní máte během měsíců května a září 2015 opět skvělou příležitost přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve vašem okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky. Stačí, když zkontaktujete pověřenou osobu, domluvíte si návštěvu tréninkové jednotky a vaše dítě se může zapojit jako nový hráč Bohemians. Klub vám poté vyřídí členství FAČR, díky kterému získává každý člen i mnoho zajímavých možností a výhod, které je možné najít na webových stránkách ČLENSTVÍ FAČR.

Fotbal je zábavou, ale v úplných začátcích nemusí jít jen o fotbal. Jde nám o všeobecný pohybový rozvoj, který je základem celoživotního zdraví a chuti hýbat se. Fotbal má ze všech sportů nejvíce vyškolených trenérů a školení v posledních letech jsou přímo zaměřena na to, co a jak dělat s malými dětmi. Určitě je mezi námi určitě mnoho dětí, které by chtěly sportovat a patřit do nějakého klubu, ale i rodičů, které by chtěli toto svým dětem umožnit a poskytnout jim novou životní výzvu, zábavu i radost v kolektivu, smysluplné trávení volného času, ale i mnoho výhod, které každý člen FAČR automaticky získá.

I díky vám můžeme najít nové hvězdičky českého fotbalu a jednou se třeba těšit na další Nedvědy, Rosické, Kollery, Čechy, Baroše, Daridy, Vydry, Krejčí, Kadeřábky, Pilaře a další skvělé hráče, které můžeme na českých, ale i mezinárodních stadionech vidět. Budeme se společně se zástupci klubů na všech úrovních těšit na setkání s vámi!

Bohemka v loňském roce nábor již uskutečnila. A to přímo v Ďolíčku. Mezi dětmi a rodiči bylo o akci velký zájem, jak je vidět také na fotografiích u článku. Jestli máte zájem se zapojit, nebojte se ozvat vedoucímu sportovních tříd a domluvit si návštěvu na tréninku příslušné věkové kategorie. Kontakt vám přinášíme zde: Jakub Harant - 607 237 089 - jakub.har@centrum.cz. Pokud byste měli zájem se zúčastnit další náborové akce Bohemians, sledujte na začátku září webové stránky, kde budeme všechny zájemce informovat.