Bohemka TV: Tchán bude muset jezdit na každý zápas

Brankář a muž utkání Zdeněk Zlámal a trenér Roman Pivarník hovoří o utkání.

Bohemka TV: Tchán bude muset jezdit na každý zápas

V Brně byl nejvýraznější postavou. Fanoušky byl navíc vyhlášen mužem utkání. Zdeněk Zlámal v páteční předehrávce své spoluhráče zákroky podržel. "Člověk to musí brát s pokorou. Jsem natolik zkušený, že tohle zvládnu. Dneska jsem klukům pomohl, jindy zase pomůžou mně," nedělal si z povedného zápasu brankář Bohemians těžkou hlavu. "Kdyby mi to kopli do šibenice, tak to asi nemám. Brankář potřebuje trochu štěstí," dodal v nadsázce.

"Tchán od Budějovic jezdí na zápasy a my jsme ještě neztratili, takže teď bude muset jezdit na každý," naznačil ve srandě Zlámal, kde nastala v poslední době změna.

"Teď máme Plzeň a Spartu. Nemáme co ztratit. Zápasy si užijeme! Čekám, že na Bohemce bude plný dům," není brankář Klokanů zřejmě daleko od pravdy. Až předprodej vstupenek naznačí zájem fanoušků. Ten začíná již v úterý ve fanshopu v Ďolíčku.

Na tiskové konferenci zhodnotil zápas i trenér Roman Pivarník. "Chtěli jsme dnes vyhrát, s tím jsme šli do zápasu," začal Pivarník. Začátek zápasu se Klokanům povedl. S tím souhlasil i trenér. "Prvních deset minut bylo výborných, ale poté jsme přešli do pasivity, kdy jsme byli moc roztaženi do šířky i do délky. Záloha příliš dobře nebránila a zachránil nás jen vynikající Zlámal.“  Celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.