Středeční podvečer patří vršovickému derby

Brány Ďolíčku se otevřou v 16:45.

Středeční podvečer patří vršovickému derby

Další přípravný zápas čeká Klokany ve středu odpoledne. V 17:30 nastoupí Bohemians proti tradičnímu soupeři, Slavii Praha.

Zápas díky rivalitě obou klubů nebereme jako tradiční přípravu a dějištěm proto bude hlavní stadion v Ďolíčku. Areál stadionu bude pro diváky zápasu otevřen v 16:45. Vstupné činí 100 Kč, návštěvníci s platnou permanentkou na novou sezónu 2015/16 mají vstup zdarma. Dále mají volný vstup i děti do 150 cm, senioři starší 70 let, držitelé průkazů ZTP a majitelé klubových věrnostních karet sázkové kanceláře Fortuna. Lístky nebudou na konkrétní sedadlo, fanoušci si tak mohou sednout na jakékoliv volné místo na tribuně.

Permanentku můžete zakoupit i zítra do 16:00, potom se brány stadionu uzavřou, aby se přichystal na zápas. Během utkání budete moci zakoupit permanentku, avšak do areálu se od 16:45 dostanete jen se zakoupenou vstupenkou. 

Pro fanoušky Bohemky bude otevřen pouze vstup č. 1 z Vršovické ulice, kterým se dostanete na hlavní tribunu i do kotle domácích. Tribuna C bude pro tento zápas uzavřena. Pro fanoušky Slavie je přichystán tradiční sektor hostí s vlastním vchodem z rohu ulic Vršovické a Sportovní, kde budou v prodeji i vstupenky.