Do sezony s novými venkovními dresy

Druhou alternativou bude letos černomodrá varianta.

Do sezony s novými venkovními dresy

Začátek sezony se kvapem blíží a kluby v Synot lize postupně odhalují nové dresy. Bohemka svoji aktuální domácí variantu představila všem fanouškům a novinářům již v dubnu v OC Chodov u svých dvou významných partnerů adidas a Lionsport.

Jak jsme informovali na naší Facebook stránce, do letošní sezony budou Klokani vstupovat v nových venkovních dresech! Ty po několika letech doznaly změn a ze žluté barvy se přešlo k černomodré variantě. Jde především o odlišení v těch utkáních, kde má soupeř na domácí půdě dominantní zelenou, popřípadě v některých případech bílou barvu.

"Na modrou barvu vzešel požadavek z hráčské kabiny. Zároveň jsme chtěli, v návaznosti na návrat k historickým venkovním dresům z devadesátých let, zachovat pruhy," odůvodnil výběr tiskový mluvčí klubu Tomáš Mutinský. "V podobných dresech zvládli totiž naši fotbalisté baráž na začátku devadesátých let s Jabloncem. Uvidíme, jaký úspěch si přivezeme ze severu Čech za týden," dodal Mutinský. Právě první možnost, kde budou moci všichni spatřit Klokany v těchto dresech, bude již ve 2. kole Synot ligy v Jablonci, kde se hraje v neděli 2. srpna.

Ve fanshopu a e-shopu se dostanou dresy do prodeje v průběhu srpna. Jejich cena bude stejná jako u domácí varianty 1 299 Kč. Permanentkáři mají na veškerý nezlevněný sortiment, tedy i na domácí i venkovní dres, 10% slevu.