Bohemka TV: Bylo to trochu hektické

Milan Jirásek, Zdeněk Zlámal a Roman Pivarník hodnotí sobotní derby.

Bohemka TV: Bylo to trochu hektické

Sobotní derby skončilo nakonec remízou 2:2 a všichni se shodli: "Bylo to trochu hektické." Milan Jirásek se pokusil nastínit, co proběhlo o poločasové přestávce: "Nechali jsme si dát laciné góly. V kabině jsme si řekli, že to nemůžeme takhle nechat a že musíme ještě máknout."

Záložník Klokanů měl v závěru utkání velkou příležitost, když trefil břevno Radovy branky. "Otevřel se mi prostor na prostředku a navedl jsem si to na pravou nohu. Střela mi sedla. Myslím si, že to gólman trochu líznul a podařilo se mu to vytáhnout na břevno."

Právě on rozehrával rohový kop v nastavení druhého poločasu. "V životě se mi nestalo, že bych nahrával v devadesáté minutě gólmanovi na gól," culil se v rozhovoru pro klubovou televizi Jirásek.

K novinářům se dostal hrdina dne. "Už odmala jsem si představoval, že půjdu na standardku a dám góla," začal rozhovor Zdeněk Zlámal. "Ještě jsem to nezažil," popisoval brankář Klokanů incident z posledních vteřin zápasu. Zlámal se tak stal prvním brankářem v Synot lize, kterému se podařilo vstřelit branku ze hry.

Pro klubovou televizi přišel zhodnotit zápas i trenér Bohemians. "Chtěli jsme zabránit rozehrávce Dukly a tomu, aby se nedostala do zápasu," popisoval plány před zápasem Pivarník. "Nebyli jsme ale až tak důslední při napadání, ve středu hřiště jsme propadávali," dodal.

Kde byly příčiny nezdaru v první půli? "Problém vznikl tak, že jsme dostali dva góly po lehkých ztrátách míče. Během dvou minut jsme tak prohrávali o dvě branky," viděl jasně problém lodivod Klokanů. Plán pro druhé dějství byl jasný: "Chtěli jsme hrát trpělivě, stejně jako v Budějovicích. Jsem rád, že se nám to nakonec podařilo!"

Celé rozhovory naleznete pouze na klubové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV