Souboj o krále Vršovic začne už v Ďolíčku

Fanoušci organizují v neděli pochod z domácího stadionu.

Souboj o krále Vršovic začne už v Ďolíčku

V neděli je na pořadu jeden z vrcholů sezóny, tradiční derby o krále Vršovic. Tentokrát bude domácím klubem Slavia Praha, na jejímž stadionu zahájí rozhodčí utkání v 15:00.

V posledních letech je tradicí, že se fanoušci vydávají ke svému vršovickému rivalovi jednotným pochodem od vlastního stadionu. Nejinak tomu bude i tentokrát. S ohledem na pokračující stavební úpravy Vršovické ulice je však mimořádně zvolena netradiční trasa i místo srazu.

Sraz fanoušků bude probíhat od 13 hodin v prostorách tribuny B, tedy domácího kotle v Ďolíčku, a přilehlém Dannerově parku. Odtud zhruba ve 13:45 vyrazí fanoušci pochodem směrem k Moskevské ulici a Kavkazskou ulicí potom dále k Edenu. Trasa pochodu je znázorněna na přiložené mapce. 

Žádáme fanoušky, kteří se zúčastní pochodu, aby si zajistili vstupenku v předprodeji. Ten bude až do pátku probíhat ve fanshopu v Ďolíčku, vstupenka do sektoru Bohemians stojí 160 Kč a je možné ji zaplatit pouze v hotovosti. Po příchodu do Edenu je třeba počítat s velkou časovou prodlevou při vstupních kontrolách a hromadný zájem o koupi vstupenky až na místě by ještě dále prodloužil dobu odbavení před vstupem na stadion.

Ukažme společně, kdo je ve Vršovicích opravdu doma. Bohemka do toho!