Klub připravuje výroční ples

Na společenskou událost mohou i fanoušci.

Klub připravuje výroční ples

V prosinci proběhne ve Vinohradech velký výroční ples klubu u příležitosti 110. výročí založení Bohemians Praha 1905. Klub ve středu 9. prosince v Národním domě u Náměstí Míru, tedy nedaleko od vršovického Ďolíčku, zorganizuje velkou společenskou událost, na kterou by rád pozval i své fanoušky.

V Majakovského sále, tedy v největším a nejkrásnějším sále Národního domu, proběhne symbolicky od 19:05 výroční ples klubu. Program je připravený až do půlnoci, pozváni jsou bývalí i současní hráči, legendy klubu. Na pódiu budou ohodnoceny nejvýraznější osobnosti v bohaté historii Bohemky.

I vy můžete vybrat, a ocenit tak bývalé výrazné hráče. V klubové anketě na oficiálních stránkách Sestava desetiletí hlasujete pro nejlepší hráče za posledních deset let, tedy pro své oblíbence po znovuzrození našeho milovaného klubu.

Vstupenky na tuto společenskou událost se prodávají v několika různých cenových kategoriích i balíčcích, zároveň půjdou do prodeje v několika časových vlnách. První předprodej pro širokou veřejnost se spustí ve středu 18. listopadu ve fanshopu klubu na stadionu v Ďolíčku. Vstupenku si můžete pořídit ke stolečku do sálu za 1 905 Kč včetně přístupu do VIP salonku s občerstvením. Dále se budou prodávat vstupenky za 500 Kč do balkonku, za 400 Kč do prvního patra. Zde můžete využít výhodného balíčku, kdy při zakoupení dvou vstupenek do prvního patra získáte možnost vstupu do VIP salonku. Balíček stojí celkem 1 905 Kč a ke vstupu na akci opravňuje dvě osoby. V průběhu listopadu bude klub informovat ještě o spuštění druhé vlny předprodeje. K dispozici budou vstupenky uvolněné z rezervací pro partnery Bohemians Praha 1905.