Do Bohemky přestupuje obránce Peter Čögley

Klub také prodloužil smlouvy s Milanem Havlem a Matúšem Mikušem.

Do Bohemky přestupuje obránce Peter Čögley

Trenéři Bohemky mohou přivítat v řadách svého mužstva další posilu. Kraje obrany vyztuží slovenský obránce Peter Čögley.

Čögley je dnes již velmi vzácným příkladem klubové věrnosti, ve svých 27 letech nepoznal jiný klub než AS Trenčín. Na stadionu pod hradem Matúše Čáka začínal jako žáček, v začátku profesionální kariéry zažíval s Trenčínem těžké chvíle po sestupu do druhé ligy. Za klubovou věrnost však byl odměněn nejprve evropskými poháry a posléze i ziskem titulu slovenského mistra. Svými výkony si v loňském roce vysloužil i pozvánku do slovenské reprezentace. Peter Čögley přichází do Bohemky na přestup. Může působit na obou krajích obranné řady, je ve slovenské lize vyhlášený svými kvalitními a přesnými přihrávkami. Věříme, že angažmá v Bohemce přispěje k jeho dalšímu hráčskému růstu a přejeme Peterovi v zelenobílém dresu hodně úspěchů!

Klub v minulých dnech také prodloužil smlouvy se stávajícími hráči. Univerzál Milan Havel, který se v poslední době zabydlel na levém kraji obrany a dostal se i do reprezentační jedenadvacítky, podepsal novou smlouvu do konce roku 2018. Útočník Matúš Mikuš natáhne své působení v Ďolíčku nejméně o rok, jeho nová smlouva zní do 31.12.2016.