Bohemka TV: První místo by bylo hezčí

Brankář Tomáš Fryšták a trenér Roman Pivarník hodnotí vyrovnané finále.

Bohemka TV: První místo by bylo hezčí

Do finálového utkání naskočil na pozici brankáře Tomáš Fryšták. "Byly to rozdělené poločasy. Než jsme se do toho vždy dostali, chvilku to trvalo," naznačoval, že trenér Pivarník, narozdíl od svého konkurenta na druhé straně, vyslal do jednotlivých poločasů vždy rozdílnou sestavu. "Ale v závěru jsme je přehrávali a měli jsme nějaké šance. I v první půli dvě gólovky," vzpomněl si na příležitosti Matúše Mikuše. "Dá se ale říci, že to bylo vyrovnané utkání," uzavřel úvodní hodnocení.

Nebezpečnou situaci musel řešit pár minut před koncem. Záložník Bartolomeu nebezpečně mířil z přímého kopu. "Viděl jsem celou dráhu letu, takže jsem se tam stihnul dostat," popsal zákrok ze svého pohledu. Po konci zápasu došlo i na penalty. "Alespoň jednu si vyčítám, měl jsem ji chytnout," litoval po zápase. "Chtěli jsme to vyhrát, bylo by to hezčí. Bohužel," skončil hodnocení pro internetovou televizi.

"Dnes jsme narazili na dobrého soupeře," začal s pochvalou protivníka lodivod Bohemians Roman Pivarník. "Odehráli jsme dobrý zápas, mělo to dobré parametry z obou stran," pokračoval. "Je škoda, že jsme nevyužili tutové šance a skončilo to remízou. A penalty? To je loterie," uzavřel. Obsáhlejší hodnocení trenéra Pivarníka naleznete ještě dnes na Virtuálním Ďolíčku v rozsáhlém rozhovoru.

Bohemka TV