Bohemka TV: Vyhrát jsme si zasloužili

Po úspěšném derby mluvili pro naši televizi Čögley, Krch i Pivarník.

Bohemka TV: Vyhrát jsme si zasloužili

Před kameru klubové televize nejdříve přišel nováček v dresu Bohemky, který si dnes připsal asistenci na vstřelenou branku. "Byl to velmi těžký a bojovný zápas, který jsme odehráli před skvělými fanoušky," začal s hodnocením Peter Čögley. "Tři body jsme si zasloužili, šli jsme si za nimi. Všichni v kabině jsme šťastní," popsal nejenom své pocity po zvládnutém derby.

Při utkání byl zřejmě nejokopanějším fotbalistou v zelenobílém dresu. V jednu chvíli to vypadalo, že si při špatném uklouznutí vykloubil rameno. "Jsem takový typ hráče, který dokáže rány rozdat, ale i snést. Po zápase nemám problém si poté s každým podat ruku," prozradil na sebe.

"První poločas nás stál hodně sil, i poté do vstřelené branky. Říkám, remíza pro nás nic neřeší, potřebujeme tři body!" řekl dost odhodlaně slovenský obránce. A jelikož se jednalo o jeho premiérové utkání v Ďolíčku, byl příjemně potěšen i z fanoušků na stadionu. "Bylo to super. Já mám rád, když fanoušci stojí za svým mužstvem," dodal na závěr rozhovoru.

S hodnocením přispěchal i kapitán týmu a zároveň dnešní hrdina. "Snažili jsme se do začátku vstoupit aktivně. Nechtěli jsme Duklu pouštět do šancí. Chtěli jsme být aktivnější a udělat vše pro naše diváky, abychom si tady nechali tři body, což se nám podařilo," byl Dan Krch po zápase evidentně hodně spokojený.

Na hřišti dnes působil velmi koncentrovaně, ovšem ohledně vstřelené branky neměl úplně dokonalý přehled: "Ani nevím, jestli to bylo ze standardky nebo ze hry. Prostě letěl míč na zadní tyč, hrál jsem to levou, Hroššo to ještě reflexivně vyrazil do mě a já to tam dotlačil koleneme nebo stehnem."

Před kameru přistoupil v krátkosti i trenér Roman Pivarník: "Složité utkání. Hráli jsem velmi dobře, i naše dvacetiminutová pasáž ve druhé půli byla velmi silná," začal pozitivně. "Dukla je velmi kvalitní mužstvo a zápas byl složitý," dodal.

Trenér byl nejenom s výsledkem, ale i s předvedenou hrou velmi spokojený. "Mužstvo šlo za gólem," cítil z hráčů odhodlání. "Tři body nám pomohly," byl rád i s přísunem bodů do tabulky Synot ligy. Celé hodnocení můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV