Jindřišek s Čížkem prodloužili smlouvy

Oba hráči se s klubem domluvili na pokračování angažmá.

Jindřišek s Čížkem prodloužili smlouvy

Po sezoně končila oběma třicátníkům v klubu smlouva. Dnes se oba dva dohodli s Bohemkou na prodloužení, každý z nich podepsal novou smlouvu na další rok. "Jsme rádi, že zdravotní problémy obou hráčů pominuly, nyní jsou v pořádku a můžeme se těšit na další spolupráci," okomentoval pro klubové stránky sportovní ředitel Miroslav Držmíšek.

Josef Jindřišek přišel do Vršovic na začátku roku 2009 a působí u Botiče tedy již osmým rokem, několik sezon také zastává roli kapitána. Po nepříjemném zranění na začátku jarní části minulé sezony tuto zodpovědnost přebral mladý stoper Daniel Krch. Po přesunutí z kraje obrany do středu hřiště patřil Jindřišek k velmi důležitým článkům v sestavě všech trenérů, pod kterými zkušený hráč nastupoval. Nyní si působení v Bohemians pětatřicetiletý defenzivní univerzál o rok prodlouží.

Tomáš Čížek působí v Bohemce teprve jednu sezonu, i přesto všem dokázal, že i ve svém věku (37) má kvalitu na českou nejvyšší soutěž! Na soupeře platí především jeho rychlost. V průběhu jarní části sezony prokazoval své zkušenosti a potkal se také s výbornou formou. V dubnu byl zvolen klubovým hráčem měsíce. Na konci sezony se také, stejně jako jeho "severočeský" kolega potýkal se zraněním.

Nyní jsou oba dva v pořádku a své působení v našem klubu si prodlouží o jednu sezonu. Přejeme hodně štěstí!