Zápas přinesl bezgólovou remízu

S Teplicemi se fanoušci branky nedočkali.

Zápas přinesl bezgólovou remízu

Bohemka k dalšímu přípravnému utkání proti Teplicím nastoupila v Roudnici nad Labem, kam dorazila početná skupina fanoušků. Trenér Koubek dal v zahajovací sestavě důvěru testovanému Haškovi, druhý hráč na testech, Djordjevič, zůstal na lavičce.

V první půli ale fanoušci příliš šancí na obou stranách neviděli. Po patnácti minutách hry vybízel přízemní přihrávkou Hubínka krajní obránce Křapka, ovšem mladému středopolaři se míč zapletl mezi nohama a pro Grigara to byla lehká situace.

Na druhé straně to zkoušel Nivaldo, jeho tečovaná střela ale letěla mimo branku. V první půli se ke střele dostal ještě Mikuš. Poprvé trefil pouze dobře postaveného obránce, jeho druhý pokus už letěl vysoko nad branku.

Co chybělo fanouškům na začátku druhého poločasu, nabídli jim hráči v závěru zápasu. Po poločasovém vystřídání hra ztratila náboj a šance k vidění nebyly. Ovšem v závěrečné patnáctiminutovce se hrálo nahoru dolů.

Teplice začaly být aktivnější, Jeřábek nejdříve netrefil úplně odkrytou bránu, o chvilku později zkoušel akrobaticky zakončovat Vondrášek, ale Zlámal byl pozorný. Neujala se ani Kodešova střela z hranice šestnáctky.

Poté se ale o slovo přihlásili i Klokani. Bartek si to namířil s míčem do vápna, ale byl faulovaný. Rozhodčí Franěk nevyslyšel fanoušky s nařízenou penaltou a vytáhl míč z vápna. Jirásek chtěl ze standardní situace ohrozit přímo branku, žlutá obrana ale míč zblokovala.

Na brankáře Grigara běžel i tísněný Čížek, snažil se brankáře Teplic přelobovat, ovšem trajektorie letu nebyla ideální a míč letěl mimo branku. Diváci již nic neviděli a zápas skončil bezbrankovou remízou.